Moda
Autry tenisice

Ove su tenisice jednostavno uvijek rasprodane, a jasno nam je i zašto!

  • Tenisice naprosto ne prestaju biti pravi hit, a posebno su traženi ovi američki modeli
  • Autry tenisice rasprodane su diljem svijeta, a sve zbog jednostavnog dizajna
  • Minimalizam i sportska elegancija krase brend koji dominira još iz ranih osamdesetih godina

Tenisice su jedan od najpopularnijih komada obuće, a nerijetko se pojave modeli koji se prodaju u roku keks! Najbolji primjer su bijele tenisice američkog brenda Autry. Cipela, koja se 1980-ih prodavala kao tenisica i ponovno je lansirana 2019., doživljava veliki povratak ove jeseni. Iako neki modni kritičari to vide drugačije, čini se kako se trendu tenisica ne nazire kraj u skorije vrijeme. Mnogi Autry modeli su konstantno rasprodani, a prilično masivne tenisice sastavni su dio ulične scene od Londona do New Yorka. Ali zašto baš Autry tenisice danas plijene toliku pažnju ljubitelja mode?

Autry tenisice | Autor: Instagram@yvesconceptstore Instagram@yvesconceptstore Autry tenisice | Autor: Instagram@autryactionshoes Instagram@autryactionshoes

Autry tenisice imaju upravo ono što svaki trend obuće danas mora imati: dovoljno retro vibre! Autry tenisice su u najboljem slučaju nostalgične i to će biti jedan od razloga trenutne pompe. Podsjećaju na osamdesete, kada je tenis bio sport du jour. Možda malo i dodatak iz filma "Working Girl" iz 1988. godine kada je Melanie Griffith juz poslovno odijelo obavezno nosila bijele Autry tenisice.

Autry tenisice | Autor: Instagram@anettringstad Instagram@anettringstad

Autry tenisice | Autor: Instagram @lela.design Instagram @lela.design S lijeva na desno: Autry (1129,99 kn); Autry (1425,99 kn); Autry (1575,99 kn)

Zaposlena djevojka Možda vas zanima Natapirane fudbalerke i sakoi s jastučićima dobar su razlog da Zaposlenu djevojku pogledamo prije remakea filma Rubrika Life&style Life&style

Za razliku od mnogih drugih tenisica, bijele Autry tenisice izuzetno su lake za kombiniranje. Jednako dobro idu uz traperice kao i uz bež hlače ili uz šareni look. Odijelima oduzimaju strogoću i osiguravaju nonšalantnost. Ove prednosti čine trend sportskih cipela nezaobilaznim dijelom garderobe ove jeseni, a vjerojatno i kasnije. Što više tenisice naginju jednoj boji, to ih je lakše kombinirati. No trenutno su u modi i modeli s detaljima u boji, a te se varijante također mogu relativno lako stilizirati.

Autry tenisice | Autor: Instagram@anitahasscom Instagram@anitahasscom Autry tenisice | Autor: Instagram @lela.design Instagram @lela.design S lijeva na desno: Autry (1195,99 kn); Autry (1535,99 kn); Autry (1195,99 kn)

Trendovi cipela koje su jednostavno udobne traju najdulje. Sjetimo se samo Birkenstockica ili Crocsica koje su danas važan dio ormara svake fashionistice. Autry tenisice također se smatraju izuzetno udobnima, a u tome i leži tajna njihove konstantne potražnje!

Autry tenisice | Autor: Instagram@anitahasscom Instagram@anitahasscom

sive tenisice Možda vas zanima Sive tenisice sve su popularnije iako vječne bijele ostaju u igri. Izabrali smo 15 modela koji idu na sve! Rubrika Moda Moda
Photo: Instagram@lisamb___

Komentari 0