Moda

Ovaj par plijenio je poglede: ona je prava Minnie Mouse, a i on je outfit prilagodio temi

  • Mickey i Minnie Mouse sa zagrebačke špice naši su novi modni favoriti
  • Ovaj se mladi par modno uskladio upravo detaljima s likom slavnog miša iz crtića
  • Uz mašne, točkice i crvenu boju, lik legendarnog Mickeyja Mousea zavladao je Cvjetnim trgom 

Mladi par sa zagrebačke špice prošetao je zanimljive odjevne kombinacije s kojih pršti lik Mickeyja Mousea. Sve su oči bile uprte u njih dok su u uočljivim outfitima šetali Cvjetnim trgom. Djevojka nas je oduševila stajlingom s detaljima Disneyeva lika, a i njezin je dečko odabrao komade koji slave legendarnog miša i uskladio se uz svoju djevojku.

Mlada je prolaznica obukla traperice do gležnja s motivima Mickeyja Mousea, a njihov je visok struk naglasila tankim crvenim remenom. Na njih je kombinirala košuljicu V izreza s dugim rukavima, crne boje i s velikim bijelim točkama koja neodoljivo podsjeća na stil mišice Minnie. Kosu je podigla u razbarušenu punđu, a maramu oko glave sa životnjiskim uzorkom i točkastim detaljima zavezala u mašnu.

 | Autor: Pixsell/Sanjin Strukic Pixsell/Sanjin Strukic

Štikle prljavobijele boje s velkim crnim mašnama look su dodatno naglasile i još jednom nas podsjetile na slatku Minnie. Cijeli je outfit ova mlada dama zaokružila malom crvenom torbicom, crvenim ružem i velikim naočalama okruglih okvira - i dragim koji se odjenuo u istom stilu. 

Možda vas zanima Isplatit će ti se! 5 ključnih komada za ovo proljeće koje možeš kombinirati uz sve i nositi u raznim prilikama Rubrika Moda Moda

Naime, slučajan nije bio ni njegov odabir koji je majicu dugih rukava s Mickeyjevim likom kombinirao s trapericama i svoj jednostavni look naglasio crvenim tenesicama koje se idealno nadopunjuju s detaljima njegove ljepše polovice. Držeći se za ruke, simpatičan par spremno je pozirao i smiješio se fotografu, svjesni da su zvijezde tog dana na sunčanim zagrebačkim ulicama.

 | Autor: Pixsell/Sanjin Strukic Pixsell/Sanjin Strukic

Nas su Minnie i Mickey iz ove priče apsolutno oduševili i ne možemo ni odlučiti tko je bolje isfurao slavnoga miša. Ipak, to nije ni važno jer ovaj je par za nas definitivno dobitnik modne petice.

Možda vas zanima Želiš da tvoja koža izgleda mlađe? Onda nikako ne bi trebala zanemariti ovo osnovno pravilo Rubrika Beauty Beauty

Kako se tebi sviđa njihov look?

Photo: Pixsell/Sanjin Strukic

Komentari 0