Moda

Ovaj nekad horor komad vratio se u puno ljepšem izdanju!

Premda je ovo nekada bio jedan od omraženijih trendova kada je riječ o torbicma, ove ćemo jeseni posvuda viđati tobice oko pojasa, samo u još modernijim i ljepšim verzijama

Torbice oko pojasa povratak u modni svijet napravile su još prošle godine, no tek se ove vraćaju na velika vrata. Trgovine high street brendova imaju fenomenalne nove kolekcije, a cijene su jako pristupačne. U ponudi su torbice različitih modela, boja, veličina i uzoraka, a mi smo izdvojile najljepše

Mini torbice 

Ove torbice su, zapravo, novčanici u koje ti ne stane mnogo više osim novca. Ali upravo su zbog toga zanimljive i savršeno se uklapaju uz gotovo svaki oufit. Ako si jedna od onih kojoj mobitel ne mora uvijek biti pri ruci (ili ga ni ne ispuštaš iz ruku), ove mini torbice su savršene za tebe! 

Možda vas zanima Zara torba iz nove kolekcije košta samo 80 kuna, a nije samo ona na sniženju... Rubrika Moda Moda

 | Autor: Miss7/PR Miss7/PR S lijeva na desno: Zara (129,90 kn), Bershka (99,90 kn)

Torbice od vinila

Ponovno su u trendu vinil cipele pa zašto ne bi bile i vinil torbe?! Kod ovih torbica velika je prednost što se slažu uz apsolutno sve boje, ali njihov bi sadržaj trebao bi biti reprezentativan jer se, naravno, baš sve vidi. 

 | Autor: Miss7/PR Miss7/PR S lijeva na desno: Bershka (99,90 kn), Zara (149,90 kn)

Najlonske torbice

Ove torbice nas najviše podsjećaju na stare "pederuše" kakve su još nosili naši roditelji, ali sada su nam dostupne u puno modernijem dizajnu. Odlične su za casual i sportske outfite, a najbolje se slažu uz tenisice. Njihova prednost je i to što u njih stane najviše stvari. 

 | Autor: Miss7/PR Miss7/PR S lijeva na desno: Stradivarius (99,90 kn), Bershka (99,90 kn)

Kožne torbice

Ove torbice imale smo priliku vidjeti i prošle sezone pa čak i u novim kolekcijama možemo vidjeti "stare" modele. No, stariji modeli dobili su veliku konkurenciju jer je u novoj kolekciji došlo i puno modela kakve još nismo vidjele. I jako nam se sviđaju!

 | Autor: Miss7/PR Miss7/PR S lijeva na desno: Pull&Bear (129,90 kn), Stradivarius (99,90 kn)

Torbice s animal printom

Vjerujemo kako već i vrapci na grani znaju da je animal print najpoželjniji uzorak jeseni, a ako ga ne voliš na odjeći, torbice s ovim printom idealan su način da "začiniš" svoj stajling i pokažeš kako si u trendu. 

 | Autor: Miss7/PR Miss7/PR S lijeva na desno: Stradivarius (99,90 kn), Zara (299,90 kn)

Možda vas zanima Veliki uspon traper suknje: najbolji komadi do 150 kuna Rubrika Moda Moda

Elegantne torbice

Tobrice oko pojasa mogu biti i veoma elegantne. Možeš se odvažiti i nositi ih čak i posebnim prigodama na svečane kombinacije. Super izgledaju na odijelo koje je iz sezone u sezonu sve popularnije. Dobar izbor svakako su torbice koje imaju tanki kožni remen ili lanac i koje nisu jako upadljive. 

 | Autor: Miss7/PR Miss7/PR S lijeva na desno: Mango (129,90 kn), Zara (179,90 kn)

Photo: Miss7/PR

Komentari 0