Moda

Veliki uspon traper suknje: najbolji komadi do 150 kuna

Najpopularniji materijal nadolazeće sezone čini se da je traper, a samim tim traper suknje postale su nezaobilazni 'must have' komad za jesen. Donosimo najzanimljivije modele iz nove kolekcije!

Traper je materijal čija popularnost iz godine u godinu ponovno raste, a čini se da će ove jeseni zasjeniti sve druge modne trendove i postati sastavni dio svakog stajlinga onih djevojaka koje prate trendove u svijetu mode.

Premda trenutno ne možemo ni zamisliti jesenske kombinacije, hladniji dani nam se opasno približavaju i bilo bi dobro da ih dočekamo spremne. Možda je još prerano za traperice i jeans jakne, ali traper suknje idealne su i za ljeto. Ako ih već nisi ugrabila na sniženju, imamo odlične vijesti - nova kolekcija donosi toliko cool modela da je uistinu teško izabrati samo jedan. 

Zavirile smo u web shopove dućana high street brendova i izdvojile najljepše traper suknje do 150 kuna!

Možda vas zanima Zara torba iz nove kolekcije košta samo 80 kuna, a nije samo ona na sniženju... Rubrika Moda Moda

Crni traper

Kao i crne traperice tako su i crne traper suknje obavezne u ormaru svake trendseterice. Osim što se lako kombiniraju uz sve, nisu jako upadljive pa ih možeš furati na "sto" različitih načina i uvijek će izgledati drugačije. Nije li to sjajno?

 | Autor: Miss7/PR Miss7/PR S lijeva na desno: Pull&Bear (139,90 kn), Bershka (149,90 kn), Zara (149,90 kn)

Suknje s gumbima

Nakon haljina i košulja s nizom gumbića, na red su došle i suknje. Ovim se modelima zbog toga predviđa najveća popularnost i, ako se nas pita, potpuno opravdano. Ako bismo morale izabrati svojega favorita, svakako bi to bio model mini suknje s gumbićima. 

 | Autor: Miss7/PR Miss7/PR S lijeva na desno: Zara (149,90 kn), Pull&Bear (149,90 kn), Bershka (139,90 kn)

Bijeli traper

Bijele traper suknje najbolji su izbor za ljeto, no i u jesenskim kombinacijama izgledaju odlično. Njihova prednost je ta što se lako kombiniraju uz šarene ljetne košulje i sandale, ali i uz kožnu jaknu i gležnjerice. Ovo je komad koji ćeš zasigurno dobro iznositi i nećeš pogriješiti ako se odlučiš baš za bijeli model. 

 | Autor: Miss7/PR Miss7/PR S lijeva na desno: Bershka (149,90 kn), Zara (149,90 kn), Pull&Bear (139,90 kn)

Poderane suknje

Poderane traper suknje već smo imale priliku ranije viđati i nama su one uvijek super jer izgledaju tako otkačeno i chic, baš kao i poderane traperice. U novoj kolekciji puno je takvih modela - od onih koje imaju samo odrezane rubove do onih jako poderanih. 

 | Autor: Miss7/PR Miss7/PR S lijeva na desno: Stradivarius (149,90 kn), Stradivarius (149,90 kn), Zara (149,90 kn)

Traper u boji/ s uzorkom

Za one malo hrabrije tu su i traper suknje u boji, ali i s različitim uzorcima. Posebno bismo izdvojile suknju s leopard uzorkom, koja je spoj dvaju najpopularnijih trendova u modnom svijetu. Naime, u nadolazećoj sezoni vladat će i animal printevi pa ćemo sve češće moći vidjeti traper komade s takvim uzorcima. Ako, pak, nisi ljubiteljica uzoraka, predlažemo jednobojne modele. 

 | Autor: Miss7/PR Miss7/PR S lijeva na desno: Pull&Bear (149,90 kn), Stradivarius (139,90 kn), Bershka (119,90 kn)

Možda vas zanima 3 dizajnerska brenda na supersniženju: što smo pronašli do 350 kuna! Rubrika Moda Moda

Klasične traper suknje

I, naravno, nezaobilazne klasične traper suknje. Ovi modeli su vječni, a imaju i razloga biti! Obožavamo ih svake godine vidjeti i novijim i modernijim verzijama, a ove godine posebno su nas osvojili midi modeli s prorezima. 

 | Autor: Miss7/PR Miss7/PR S lijeva na desno: Stradivarius (149,90 kn), Zara (149,90 kn), Stradivarius (139,90 kn)

Photo: Miss7/PR

Komentari 0