Moda

Ovaj model zimskih haljina jednostavno obožavamo! Donosimo sjajne već od 70 kuna

  • Pletene mekane haljine s visokim ovratnicima spadaju u odjevne komade koje tako rado nosimo zimi
  • Zavirile smo u aktualnu ponudu i pronašle tri sjajna modela koji variraju od opuštenih sportskih do izazovnih 
  • Jednostavno ih je kombinirati, praktične su i udobne, a možeš ih nabaviti već po cijeni od 70 kuna. Sjajno zar ne?!

Među omiljene zimske komade velikog broja žena ubrajaju se pletene haljine s visokim ovratnicima. Riječ je o udobnim i praktičnim komadima koji sjajno pristaju ženama različitih dobi i tjelesne građe. O tome sjajno svjedoče fotografije objavljene na društvenim mrežama koje ujedno demonstriraju kako je ovaj naizgled jednostavan model haljine može biti itekako efektan.

 | Autor: Instagam Instagam

Možda vas zanima Evo kako tvoja odjeća može trajati dulje i izgledati bolje Rubrika Life&style Life&style

Zavirile smo u aktualnu ponudu high street brendova, a u njoj smo pronašle tri verzije pletenih haljina s podignutim ovratnicima. Prva od njih je ona užeg kroja koja dolazi u mini ili midi izdanju. Uz klasične crne, u novim kolekcijama dostupni su i modeli u zagasitim zelenim i bordo nijansama. Riječ je o kroju koji sjajno pristaje uz visoke čizme, a zajedno čine kombinaciju koja odiše prigušenim seksepilom.

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Primjeri: Orsay (219,90 kuna), Sinsay (69,90 kuna), Mohito (229,00 kuna)

Ako si ipak ljubiteljica opuštenijih dužih krojeva, onda će ti se sigurno svidjeti modeli haljina koji oponašaju džempere. Najčešće dolaze u bazičnim bojama, poput bež i sive, što ih čini vrlo zahvalnima za kombiniranje s preostalim komadima iz tvoje garderobe.

Nadalje, ako strahuješ od toga da ovaj model izgleda suviše dosadno, možeš se odlučiti na one koje krase sitni detalji poput džepova ili proreza s prednje strane.

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Primjeri: C&A (oko 226 kuna), Reserved (229,90 kuna), H&M (265 kuna)

Možda vas zanima Tako mekani i udobni! Pronašle smo najljepše modele popularnih teddy kaputa Rubrika Moda Moda

Ako govorimo o modelu haljina koji je prepravio aktualnu ponudu, onda govorimo o takozvanim sweatshirt haljinama s debelim, izdignutim ovratnikom. Osim kao haljine, ove modele možeš kombinirati na hlače te nositi kao tunike. Doista pravi 2u1 komad! Ukoliko si jednu poželjela u svom ormaru, znaj da su one izvedene u svim nijansama trenutno najtraženije.

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Primjeri: Stradivarius (229,90 kuna), Zara (229,90 kuna), Mango (249,90 kuna)

Možda vas zanima Imaš li dugu ili kratku kosu? Evo kakve bi naušnice trebala nositi prema svojoj frizuri Rubrika Moda Moda

 

Photo: Instagram/Getty

Komentari 0