Moda

Ova prolaznica privlačila je poglede: tijesni kožni kombinezon bio je njezin adut

  • Zgodna brineta privukla je pozornost Zagrepčana, a kada vidiš njezinu kombinacjiu bit će ti jasno zašto
  • Već smo navikli na kožne komade zadnjih sezona, no ovaj izazovan kombinezon u potpunosti naglašava ženstvenu figuru
  • Možda i tebi posluži za inspiraciju, kako ti se sviđa kombinacija?

Prošlo je već nekoliko sezona od zadnjeg modnog booma kožnih komada. Nosili smo ih uz bajkerske čizme i obožavali ih kombinirati uz ženstvene modne dodatke. No ove jeseni nije drukčije, koža nije doživjela comeback nego nije ni sišla s modne scene. Samo mijenja oblik. Prošle su zime iskočile u prvi plan haljine od tog materijala, ove godine sakoi - i možda upravo kožni kombinezon.

 | Autor: Pixsell Pixsell Prolaznica u ženstvenom smeđem kombinezonu

Možda vas zanima Zadranke obožavaju ovu kožnu minicu i ovakve kožne hlačice, masovno ih nose Rubrika Moda Moda

Ipak, neke dame su hrabrije od drugih pa i njihovi outfiti privlače pozornost svojom izazovnošću. Jedno takvo pokazala je ova prolaznica. Na ženstven je način pokazala kako nositi kožni kombinezon i naravno privući mnoštvo pogleda na ulici.

 | Autor: Pixsell Pixsell Prolaznica u ženstvenom smeđem kombinezonu

Prolaznica nosi vrlo zanimljiv kaput iz limitirane Zarine kolekcije, kako joj stoji?

Prolaznica se odlučila za smeđe kožno izdanje. Kombinezon koji ima zanimljive detalje poput džepića i cifa na prsima, upotpunila je i smeđim remenom sa zlatnom kopčom koji joj je naglasio struk, premda je kombinezon već dovoljno uzak te je istaknuo vitku figuru zgodne prolaznice.

Na ovaj odvažan komad brineta je preko ramena prebacila vuneni crni kaput, a obula je kožne čizme u špic s vrtoglavom stileto potpeticom. Seksipilno izdanje upotpunila je velikom dizajnerskom torbom s ručkama. Jednostavne frizure i skrivajući pogled iza sunčanih naočala prolaznica je djelovala vrlo ženstveno i odvažno.

Možda vas zanima Crnih torbica nikad dosta! Pogledaj nove modele koje možeš pridodati svojoj kolekciji Rubrika Moda Moda
Photo: Pixsell

Komentari 0