Moda

Ova prolaznica isfurala je super sako, ali uz vrlo neočekivan izbor obuće

  • Prolaznica u Zagrebu oduševila nas je svojim zanimljivim i vrlo trendi sakoom 
  • Sako je iskombinirala uz sportski crni Nike top i boyfriend sive traperice
  • Najviše pažnje privukla je njezina obuća koju nikako nismo očekivale u ovom outfitu

Kada je moda u pitanju - sve je dopušteno. Ali isto tako znamo da je manje uvijek više. I čega se onda trebamo pridržavati?! Među nebrojenim modnim trendovima lako se izgubiti, a sve se teže istaknuti. Upravo je to jedan od razloga zbog kojih pripadnice ljepšeg spola sve češće posežu za spajanjem nespojivog i tako si osiguravaju jedinstvene outfite. 

Možda vas zanima Poznata manekenka je prošetala u odličnom kožnom kaputu; pronašli smo slične po povoljnim cijenama Rubrika Moda Moda

Međutim, ponekad to ispadne fenomenalno, a ponekad se pokaže da to nije uvijek baš dobra ideja. Crnokosa prolaznica na zagrebačkoj špici zapela nam je za oko zbog svoje upečatljive modne kombinacije. Njezin crni sako sa srebrnim resicama osvojio nas je na prvu, ali... Malo smo ostale iznenađene njezinim izborom ostatka outfita. 

 | Autor: Marko Lukunić/PIXSELL Marko Lukunić/PIXSELL

 

Možda vas zanima Opet ne znaš što obući na posao? Donosimo ti proljetne ideje za jutra bez panike Rubrika Moda Moda

Naime, uz ovaj cool sako iskombinirala je sportski crni Nike top i boyfriend sive traperice. Moramo pohvaliti i njezine dvije torbe - srebrni metalni kovčežić na dugački lanac i veliku prozirnu torbu od vinila. Ipak, najviše pažnje ukrale su njezine tenisice. Riječ je o Michael Jordan visokim sportskim tenisicama crno-bijele boje. Ovakve tenisice nismo baš imale priliku viđati u trendi kombinacijama, ali ne možemo osporiti da je ovo itekako hrabar potez!

Photo: Marko Lukunić/PIXSELL

Komentari 0