Moda

Poznata manekenka je prošetala u odličnom kožnom kaputu; pronašli smo slične po povoljnim cijenama

  • Privukao nas je kaput tamnoplave boje, ali u kožnoj varijanti
  • U hight street trgovinama cijene su sasvim ok, već od 350 kuna
  • Ako tamne boje nisu tvoj izbor, pronašle smo i nježnije nijanse

Modne kombinacije sa zagrebačkih ulica uvijek su odlična inspiracija. Ovaj put se jedna poznata manekenka, Helena Šopar, u šetnji špicom istaknula i to zbog zanimljivoga kožnog kaputa. Za vrijeme oblačnih dana upravo nam se on čini kao idealan odabir, osobito tako originalne boje. Na jednostavnom će outfitu najbolje doći do izražaja, a to nam je pokazala i lijepa Helena.

Dugački je kožni baloner tamnoplave boje iskombinirala uz traperice i vestu boje senfa. Visoke crne čizme i crni remen zaokružili su cijeli look, a posebno se istaknuo i šal s uzorkom animal printa.

 | Autor: Pixsell/Sanjin Strukic Pixsell/Sanjin Strukic

Kožni baloner i to plave boje na ulicama ne viđamo često pa smo zavirile u hight street trgovine i pronašle nekoliko modela. Idealan za ovo dugo prijelazno razdoblje, kišne dane, hladnije vrijeme i sunce koje proviruje pod oblacima, kožni kaput u sljedećim bi nam tjednima dobro došao.

Osim toga, najesen će nam opet biti savršen dodatak pa svakako vrijedi u njega investirati. Ipak, pronašle smo i one po pristupačnim cijenama pa tvoj novčanik ne treba strahovati. Crni ili tamnozeleni, koji je tvoj izbor?

 | Autor: Miss7/PR Miss7/PR S lijeva na desno: Bershka (349,90 kn), Bershka (349,90 kn), Mango (1199,90 kn) S lijeva na desno: Bershka (349,90 kn), Bershka (349,90 kn), Mango (1199,90 kn)

Ako si pak tip za svjetlije nijanse i proljetne boje, pronašle smo nešto i za tebe. Ružičasta, smeđa i žuta naši su favoriti. Prava koža ili imitacija, koža visokog sjaja ili modeli od brušene kože - svaki od njih odlično će izgledati na na trapericama ili u kombinaciji s tvojom omiljenom haljinom.

 | Autor: Miss7/PR Miss7/PR S lijeva na desno: Zara (299,90 kn), Stradivarius (379,90 kn), Mango (1699,90 kn) S lijeva na desno: Zara (299,90 kn), Stradivarius (379,90 kn), Mango (1699,90 kn)

Savršeno za promjenjive proljetne dane, slažeš se?

Photo: Pixsell/Sanjin Strukic

Komentari 0