Moda

Ova plavuša jako dobro zna kako nositi široke hlače i odlično izgledati

  • Prolaznica u Zagrebu istaknula se svojim trendi stajlingom
  • Odjenula je smeđe-crnu kombinaciju, a njezine hlače privukle su poglede
  • Pronašle smo slične hlače u high street dućanima 

Proljeće je sa sobom donijelo i brojne trendove u modnom svijetu, a jedan od njih su i široke hlače. Ove hlače mogu biti pun pogodak ako se dobro iskombiniraju, ali mogu izgledati i kao velika modna katastrofa. Kako je riječ o hlačama jako širokih nogavica zbog kojih djeluju kao dugačka suknja, potrebno je dobro složiti ostatak stylinga kako bi izgledale sjajno. 

Možda vas zanima Doznali smo recept zbog kojeg neke žene izgledaju mlađe i - odlučili ga isprobati Rubrika Beauty Beauty

Ova je plavuša na zagrebačkoj špici uspješno položila modni test i odlično uklopila ultra široke hlače u svoj outfit. Hlače širokih nogavica u smeđoj boji iskombinirala je s crnim odjevnim komadima - crnim puloverom i crnim blejzerom. Smeđe-crnu kombinaciju "razbila" je torbom srednje veličine u nude boji, a od modnih dodataka imala je predimenzionirane sunčane naočale i nanizane narukvice u smeđoj i srebrnoj boji. 

 | Autor: Filip Kos/Pixsell Filip Kos/Pixsell

Iako je stajling prilično jednostavan, izgleda fantastično! Ova je prolaznica dokaz da čak i najjednostavnije kombinacije mogu privući poglede i izgledati sjajno! Ako je suditi po ovom stajlingu, vjerujemo kako je ova prolaznica jako dobro modno potkovana i da vješto prati sve trendove. 

Možda vas zanima Tri prolaznice iskombinirale su haljine popularnog uzorka na različit način - koja ga bolje nosi? Rubrika Moda Moda

Izdvojili smo slične hlače iz dućana high street brendova:

 | Autor: Miss7/PR Miss7/PR S lijeva na desno: maslinasto zelene hlače (Zara - 299,90 kn), žute hlače (Stradivarius - 149,90 kn), crne hlače (Mango - 449,90 kn)

Photo: Filip Kos/Pixsell

Komentari 0