Moda

Tri prolaznice iskombinirale su haljine popularnog uzorka na različit način - koja ga bolje nosi?

  • Prolaznice u Zagrebu snimljene su u haljinama s popularnim printom
  • Riječ je o uzorku s lancima koji je ove zime postao veliki hit
  • Izdvojile smo super komade iz dućana s tim uzorkom

Iako modni trendovi neprestano dolaze i odlaze, neki se uspijevaju zadržati i po nekoliko sezona na modnoj sceni. Upravo je to slučaj s 'chain printom', odnosno uzorkom s lancima. Već nekoliko sezona imali smo ga prilike vidjeti na odjeći, ali posebnu popularnost dobio je tek ove zime kada je preplavio dućane high street brendova. Ubrzo su ga prihvatile sve fashionistice, a to se neće promijeniti ni u proljetnoj sezoni

Možda vas zanima 3 odlične kombinacije za odlazak na kavu u gradu Rubrika Moda Moda

Da ga i Hrvatice jako vole dokazuju tri dame snimljene na zagrebačkoj špici. Odjenule su haljine s lančanim uzorkom i iskombinirale ih svaka na svoj način. Prolaznica u crvenoj haljini odlučila se za proljetnu casual varijantu. Haljinu s uzorkom lanaca uparila je sa svijetlim tenisicama na petu i nude velikom torbom. Preko haljine odjenula je traper jaknu koju je zakopčala. Izabrala je i decentan zlatni nakit koji se dobro uklopio u cijeli outfit. 

 | Autor: Dalibor Urukalović/Pixsell Dalibor Urukalović/Pixsell

Crnokosa se prolaznica odlučila za topliji outfit. Tamnoplavu haljinu s printom lanaca iskombinirala je sa smeđom kožnom jakom preko koje je odjenula krzneni prsluk. Cijeli stajling zaokružila je visokim ravnim čizmama i torbom u istoj boji. 

 | Autor: Dalibor Urukalović/Pixsell Dalibor Urukalović/Pixsell

Ova se, pak, brineta odlučila za 'all black' kombinaciju u kojoj je crna haljina s lančanim uzorkom dobro došla do izražaja. Iskombinirala ju je s crnim grilonkama, crnim gležnjačama na petu i crnim balonerom. Jednostavno, a upečatljivo!

 | Autor: Filip Kos/Pixsell Filip Kos/Pixsell

Možda vas zanima Doznali smo recept zbog kojeg neke žene izgledaju mlađe i - odlučili ga isprobati Rubrika Beauty Beauty

Izdvojili smo super komade s ovim printom iz dućana:

 | Autor: Miss7/PR Miss7/PR S lijeva na desno: sako (Zara - 299,90 kn), plisirana marama (79,90 kn), oversize košulja (Bershka - 169,90 kn), plisirana suknja (Zara - 299,90 kn), haljina (Zara - 229,90 kn), marama (Bershka - 49,90 kn), košulja (Stradivarius - 119,90 kn), novčanik (Stradivarius - 69,90 kn), midi suknja (Stradivarius - 199,90 kn)

Photo: MISS7/PIXSELL

Komentari 0