Moda

Ova plastična vreća košta 3500 kuna?!

Jednom smeće, drugom blago. Jednom za otići na tržnicu, drugom za šetnju špicom. Ova vrećica može sve to, ali za frapantnih 3500 kuna

Dućanska plastična vrećica kao inspiracija za dizajnerski komad? Apsolutno da! Ovo nije prvi put da se moda inspirirala ulicom (sjetimo se Balenciage i velike vreće za kupnju), ali ovo bi moglo biti još apsurdnije. Francuska kuća Celine od sada prodaje plastičnu, prozirnu vreću sa svojim logom za nešto više od 3500 kn. 

 

A post shared by ZION DEJANO (@ziondejano) on

Naime, vrećica se prvi put prošetala pistom prošle godine, kada je najavljena kao predmet požude za ovo proljeće. Radi se doslovno o torbi koja imitira plastičnu vrećicu, prozirna je i s crnim slovima ima ispisano "držati podalje od djece" na 4 jezika i veliki Celine logo koji zaokružuje cijelu priču. Kako to obično biva, dok je jedni slave, drugi se sablažnjavaju. Mnogi blogeri su je već uspjeli uhvatiti i njom se ponosno "šetaju" Instagramom uz zaključak da Celine može "sve učiniti chic" dok racionalni prizivaju kraj svijeta jer im je vrećica ružna ili pretjerano skupa. 

Kako se vrećica trenutno prodaje u Nordstromu i on je na meti kritike. Ovo nije prvi put da su se u Nordstromu prodavale stvari koje su se ljudima činile besmislene; u 2016. je završio na svim naslovnicama jer je prodavao kamen obložen kožom za 515 kn. Na sličnom tragu bila je i prozirna Moschino haljina za kemijsko čišćenje koja na sebi ima prikačenu vješalicu. Cijena? Sitnih 4418 kn. 

Kakvo je naše mišljenje o zloglasnoj Celine torbi? Vrlo je kul, ali taj novac ne bi nikad izdvojili za nju!

Možda vas zanima Ovaj pulover je posvuda, a košta manje od 100 kuna! Rubrika Moda Moda
Photo: Instagram
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • makan

    ja sam jednom vrećicu platio 180 kuna- odnio laptop na dijagnostiku jer nije radilo napajanje i oni su isto otkrili da je napajanje otkazalo- 180kn za vrečicu u kojoj su mi vratili laptop