Moda

Ovaj pulover je posvuda, a košta manje od 100 kuna!

Ovaj high-street favorit trendseterica trenutno je na sniženju, a ako reagiraš brzo - tvoj je za nevjerojatnih 95 kuna!

Instagram je definitivno postao mjesto na koje odlazimo kad nam nedostaje outfit inspiracije. Samo ukucamo #ootd ili #streetstyle i čeka nas more kombinacija te sati scrollanja i spremanja ideja. Prema tome, najčešće upravo na Instagramu otkrivamo komade koji su trenutni favoriti modnih blogerica, Influencerica i stajliš cura diljem svijeta. Trenutno je to upravo ovaj pulover s potpisom New Looka. 

 | Autor: New Look New Look Red Diagonal Colour Block Jumper, 95 kuna

Ovaj colour block pulover izgleda puno skuplje i luksuznije nego što stvarno jest, a trenutno je i na sniženju! Sa 195 pao je na svega 95 kuna - i sad stvarno ne vidimo razlog da odmah ne odleti u našu virtualnu shopping košaricu. Ovaj pulover će nam jako dobro doći s obzirom na to da zima nema plan otići tako skoro, ali super je stvar što ga možemo lako prebaciti i u proljetnu sezonu, kad za to dođe vrijeme!

 

 

Objavu dijeli Sarah-Rose (@sarahrosegoes)

Neke od naših omiljenih Insta Influencerica kombinirale su ga s dobro krojenim hlačama i tenisicama za potpuno casual i opušteni look, ali isto tako su nam i pokazale da, bez obzira na to što je šaren, nije rezerviran samo za obične (ne)boje. Dapače, odlično izgleda u kombinaciji s različitim uzorcima!

Možda vas zanima Da vas čujemo Zara 'ovisnice': kojih se komada sjećate?! Rubrika Moda Moda
 

Objavu dijeli Amy Shaw (@amyfuchsia)

Insta-poznati pulover pronašli smo u New Look online trgovini, ali nekako predviđamo da bi se mogao jako brzo rasprodati - prema tome, znaš što ti je činiti... Klik, klik!

Photo: Instagram

Komentari 0