Moda

OVA high-street trgovina ima najbolje proljetne haljine

Svake godine ista priča: ako smo u potrazi za novom najboljom proljetnom haljinom, znamo da H&M ima najbolji izbor!

Postoji puno high-street trgovina gdje možeš obaviti proljetni shopping, ali kada govorimo o kolekciji najljepših i najraznovrsnijih proljetnih haljina, jedno mjesto svake godine pobjedi konkurenciju: H&M! Ova popularni švedski high-street brend pravi je specijalist za proljetne haljine koje svakog tjedna iznova stižu u njihove trgovine. 

Bilo da tražiš novi komad za ured ili si pak u potrazi za savršenom haljinom za (pro)ljetno vjenčanje, u H&M-u se skrivaju genijalni komadi s kojima te danas želimo upoznati. Apsolutno je nemoguće odabrati favorite pa je tako i naš "uži" izbor sve samo ne uzak. Od jarko žutih mini modela pa sve do elegantnih prugastih haljina na preklop, koju god odabereš, nema šanse da pogriješiš jer H&M je naša meka za haljine!

Možda vas zanima 20 modnih komada koje kupujemo u travnju (i svi su do 299 kuna!) Rubrika Moda Moda

 | Autor: H&M H&M 185 kuna, svi modeli

Jedno je sigurno: H&M obožava printeve, a obožavamo ih i mi! Od točkica, zvjezdica, prugica pa sve do apstraktnih ilustracija i kombinacija uzoraka - ove sezone ništa nije previše. Nekako nam se čini da su ipak najpopularniji midi modeli, ali kad temperature luđački porastu slobodno odjeni i omiljenu mini haljinu.

 | Autor: H&M H&M 220 kuna, svi modeli

Žuta i crvena su vladarice među bojama, a nama su za oko posebno zapeli i rozi te plavi modeli. Boje su popularnije no ikada, što življe to bolje, a H&M zna i zašto. Svaki proljetni dan začini jednom haljinom u veseloj boji i biti će ti odmah jasno zašto se kaže da odjeća utječe na naše raspoloženje...

Možda vas zanima Proljetne haljine za sve cure koje nisu fanovi cvjetnih uzoraka Rubrika Moda Moda

 | Autor: H&M H&M 300 kuna, svi modeli

Nemoj misliti da u H&M-u nećeš pronaći haljine za proljetno vjenčanje jer upravo smo u ovom high-street brendu pronašli najviše inspiracije što i kako odjenuti za prvi veliki event pred nama. Volani i nabori su još uvijek glavne zvijezde svake haljine, a na pastelnim komadima ipak najviše dolaze do izražaja. 

 | Autor: H&M H&M 445 kuna, svi modeli

I kad bismo se morale odlučiti samo za jednu, bio bi to jedan dug i težak izbor, ali da čujemo tebe... Koju ti najradije biraš?

 | Autor: H&M H&M S lijeva na desno: 600 kuna, 370 kuna, 520 kuna

Photo: H&M

Komentari 0