Moda

20 modnih komada koje kupujemo u travnju (i svi su do 299 kuna!)

Proljeće je i službeno stiglo, a ti i dalje nemaš ništa fora u ormaru? Razumijemo se. Srećom pa miss7 ide u shopping istraživanje prije tebe - ovo su komadi koje želimo kupiti u travnju!

Ju-hu! Sunce je tu! Čitaj: pospremile smo SVE kapute, jakne, čizme, pulovere, veste i šalove duboko u ormar i napokon radimo mjesta za sve divne proljetne komade o kojima mjesecima maštamo. To jako dobro znaju i naše omiljene high-street trgovine koje su prepune lepršavih komada i trendova za sezonu proljeće/ljeto. Zavirile smo u nove kolekcije i odabrale 20 novih modnih komada koje kupujemo u travnju! Ali pazi... Svi su do 299 kuna!

 | Autor: miss7 miss7 S lijeva na desno: Stradivarius (149 kuna), H&M (185 kuna), Zara (279 kuna)

Kad kupiti suknju ako ne sad? Taman na vrijeme dok su najbolji komadi dostupni, a proljeće ćeš dočekati spremnija nego ikad! Ove godine nosit će se midi suknje od različitih materijala, a ono što je super kod ovog modela je i činjenica da se jednako dobro kombiniraju uz visoke potpetice, ali i ravne cipele. 

 | Autor: miss7 miss7 S lijeva na desno: Bershka (199 kuna), H&M (260 kuna), Zara (299 kuna)

Haljina nikad dosta! Najviše nam se sviđaju modeli u jarkim bojama te super popularni printovi. High-street trgovine su pune veselih komada i nema šanse da odaberemo samo jednu...

 | Autor: miss7 miss7 S lijeva na desno: Zara (229 kuna), H&M (299 kuna), Stradivarius (149 kuna), Bershka (249 kuna), Stradivarius (179 kuna)

Dobre hlače stil znače! Pogotovo u proljeće! U travnju ćemo svakako uložiti u dobar par hlača zvonolikih nogavica te super popularne poderane trapke. Doslovno ih možeš pronaći na svakom koraku, a sve ovisi o modelu koji najviše laska tvojoj figuri...

 | Autor: miss7 miss7 S lijeva na desno: Stradivarius (299 kuna), H&M (185 kuna), Pull&Bear (229 kuna)

Još jedna stvar u koju bismo uložili u travnju je i - jaknica! Bilo da više preferiraš baloner, traper model ili pak klasičnu kožnatu jaknu, izbor ti je zaista velik. Jaknice od imitacije brušene kože također su jako popularne ove sezone, a pastelnih komada nikad nismo vidjeli više. 

 | Autor: miss7 miss7 S lijeva na desno: Zara (179 kuna), Stardivarius (199 kuna), Zara (199 kuna), Zara (199 kuna)

Jesi već primijetila trendi cvjetne košulje i bluze koje su okupirale vješalice naših omiljenih high-street trgovina? Da, i mi isto! Obožavamo ih! A sada, polako, ali sigurno krećemo s gradnjom vlastite kolekcije. 

 | Autor: miss7 miss7 S lijeva na desno: Zara pletena torbica (299 kuna), Stradivarius (149 kuna), Zara ruksak (299 kuna)

Vrijeme je za vesele i zabavne torbe! Šareni ruksak ili torbica na lancu idealni su komadi kojima možeš spojiti ugodno s korisnim, a i kad nemaš vremena planirati kombinaciju - ovim modnim dodacima je možeš podići u sekundi. 

Photo: H&M

Komentari 0