Moda

Ova haljina pokrit će sva svečana događanja pred nama, od jesenskih vjenčanja do božićnih domjenaka

  • Gošća si na vjenčanju u idućih nekoliko tjedana? Sigurni smo da si u potrazi za onom jednom haljinom koja oduševljava
  • Duge haljine uvijek ostavljaju wow dojam, a s dodacima kao što ih ima 'One fall night' haljina stvarno mogu biti posebne
  • Odličnu haljinu koja će pokriti sva svečana događanja od danas do Nove godine ima Bonbon Karla. I još je bordo boje!
  • Pročitaj više:  Pamela Badžek nosi odličan bijeli kaput domaćeg brenda, a u ponudi je ukupno 7 boja

Znamo koliko je teško pronaći haljinu koju ćeš nositi kao gošća na vjenčanju i koja ti se stvarno, istinski sviđa - kao što i treba biti kad izdvajamo veću svotu za neki komad. Tijekom proljeća i ljeta, zadatak je možda lakši, kad se svaka lepršava ili mini haljina uz salonke pretvaraju u svečane, ali tijekom jeseni i zime kad zavladaju teži materijali i tamnije boje situacija je malo drukčija. Ipak, našem traženju je došao kraj kada smo vidjeli ovu Bonbon Karla haljinu. Riječ je o dugoj haljini, u bordo boji, najpopularnijoj boji sezone, a na sebi ima i nekoliko neočekivanih dodataka koji je čine zanimljivijom. Cijena 'One fall night' haljine je 230 eura.

Duga bordo haljina u modelu 'One fall night', novi je komad u kolekciji brenda Bonbon Karla koji je poznat po ženstvenim i romantičnim haljinama. Ovaj model prati liniju tijela te ističe atribute, ali i pokriva ono što možda ne želimo naglasiti - trbuščić. Naime, haljina po sredini tijela ima dvije trake koje se spajaju sa svake strane i osim što stvaraju dodatnu teksturu, svojim ukrštavanjem skrivaju trbuščić. 

 | Autor: bonbonkarla.hr bonbonkarla.hr Foto: bonbonkarla.hr, bordo haljina

 | Autor: bonbonkarla.hr bonbonkarla.hr Foto: bonbonkarla.hr, bordo haljina

 | Autor: bonbonkarla.hr bonbonkarla.hr Foto: bonbonkarla.hr, bordo haljina

Osim detalja na trbuhu, ova haljina ima sličan detalj i na grudima koji suprotno njemu naglašava grudi i dodaje haljini na ženstvenosti. Bonbon haljina seže do gležnja tako da će se tvoje cipele vidjeti, ali uz pomoć njih možeš ju učiniti ležernijom ili svečanijom. Bonbon Karla haljina u modelu  'One fall night', dolazi u veličinama S/M i L, a možeš je naručiti na web trgovini brenda. Osim u bordo boji, 'One fall night' haljina dolazi još u crnoj, karamel smeđoj, zelenoj i bež boji te im je cijena 230 eura.

 | Autor: bonbonkarla.hr bonbonkarla.hr Foto: bonbonkarla.hr, crna haljina

 | Autor: bonbonkarla.hr bonbonkarla.hr Foto: bonbonkarla.hr, smeđa haljina

 | Autor: bonbonkarla.hr bonbonkarla.hr Foto: bonbonkarla.hr, zelena haljina

 | Autor: bonbonkarla.hr bonbonkarla.hr Foto: bonbonkarla.hr, bež haljina

Možda vas zanima New Yorker haljina iz kojeg se nećemo skidati, bilo da nosimo štikle, uggsice ili tenisice Rubrika Moda Moda
Photo: bonbonkarla.hr

Komentari 0