Moda

Za najstylish outfite: Bordo će najljepše izgledati u kombinaciji s nekom od ovih 7 boja

  • Svi modni znalci već znaju da je bordo proglašena najpoželjnijom bojom jeseni, a bome ju već i viđamo posvuda
  • Iako je bordo boja divna sama po sebi, njena se ljepota često najbolje ističe uz neke druge boje 
  • Bilo da se nalaze na modnim dodacima ili prevladavaju u outfitu, ove će boje savršeno naglasiti podtonove, nijanse i sve što nam bordo može pružiti
  • Pročitaj također: Bordo je već najavljena kao it boja jeseni: ovo je 10 najljepših komada u ovoj boji 

U posljednjih nekoliko tjedana, gdje god da se okrenemo, viđamo bordo boju. Ne čudi s obzirom na to da je, još krajem ljeta, proglašena najpoželjnijom bojom za jesen pa sada niti jedan odjevni komad, obuća pa čak niti modni dodaci ne mogu proći bez barem jednog primjerka u bordo boji. Ova duboka, zagasita nijansa crvene koja u sebi još može imati hladnije ljubičaste ili toplije, smeđe tonove, sve nas je skroz osvojila pa smo i sami već pribavili nekoliko bordo komada. No, sada ostaje pitanje - kako kombinirati bordo boju da bismo dobili skladne i stylish odjevne kombinacije. Naime, bez obzira na to što je bordo divna sama po sebi, potrebno ju je pažljivo kombinirati s drugim bojama koje odgovaraju njenim 'osobinama' i iz nje izvlače ono najbolje. Srećom, takvih boja ima mnoštvo, a u nastavku saznaj koje su to. 

Bordo + tamnoplava

Bordo i plava u svim nijansama su se uvijek odlično slagale, ali s obzirom na to da u jesen volimo nositi tamnije tonove, izbor će ipak pasti na tamnoplavu. Osobito na tamnoplavi traper koji, zbog svoje teksture, dodatno naglašava toplinu bordo boje čak i ako se ona nalazi samo na modnim dodacima ili cipelama. 

 | Autor: Instagram @jeanne_andreaa Instagram @jeanne_andreaa Foto: Instagram @jeanne_andreaa

Bordo + smeđa

Ako je u pitanju komad koji dolazi u toplijoj nijansi bordo boje, to znači da on u sebi ima i malo smeđe boje. Upravo zato će smeđa, osobito ona tamnija i toplog podtona, savršeno pristajati uz bordo. 

 | Autor: Instagram @lauraspilletts Instagram @lauraspilletts Foto: Instagram @lauraspilletts

Bordo + bijela

Iako se u jesen sve vrti oko tamnih, zagasitih boja koje iznova kombiniramo, ponekad želimo malo kontrasta. Savršen kontrast s bordo bojom, stvorit će prozračna bijela. No, ako ipak želiš malo 'umiriti' cijelu kombinaciju, možeš se odlučiti na komade u boji slonovače. 

 | Autor: Instagram @anna.bernmark Instagram @anna.bernmark Foto: Instagram @anna.bernmark

Bordo + siva

Sve nijanse sive, čak i one tamnije, obično su hladnijeg podtona koji potom savršeno funkcionira s hladnijim podtonovima bordo (ona koja u sebi ima ljubičaste tonove), ali se itekako dobro mogu slagati i s toplijom bordo za koju bi onda bilo najbolje da prevladava u outfitu. 

 | Autor: Instagram @annabelrosendahl Instagram @annabelrosendahl Foto: Instagram @annabelrosendahl

Bordo + maslinasto zelena

Maslinasto zelena je jedna od najljepših boja koju, uz bordo, obožavamo nositi na jesen. Ona cijeli outfiti čini iznimno skladnim i niti malo dosadnim jer dolazi iz spektra zelene koja i inače stvara dobre kombinacije s crvenim nijansama. No, kod kombiniranja maslinasto zelene i bordo, valja pripaziti da odabereš hladnu, bordo nijansu. 

 | Autor: Instagram @jen_wonders Instagram @jen_wonders Foto: Instagram @jen_wonders

Bordo + boja devine dlake 

Boja devine dlake, baš kao i bordo, djeluje vrlo luksuzno pa možemo biti sigurni da će, ako iskombiniramo ove dvije boje, i naša odjevna kombinacija djelovati vrlo profinjeno. Ako ovu kombinaciju želiš učiniti još zanimljivijom, u nju uklopi i pokoji dodatak u bijeloj boji. 

 | Autor: Instagram @linda.sza Instagram @linda.sza Foto: Instagram @linda.sza

Bordo + crna 

Crna je s razlogom osnova svakog ormara - slaže se s baš svakom drugom bojom pa tako i s bordo. Kombinacija bordo i crne uvijek će izgledati elegantno, ali i odvažno. Ovisno o kojim se komadima radi. 

 | Autor: Instagram @katyafayer Instagram @katyafayer Foto: Instagram @katyafayer

Photo: Instagram @katyafayer

Komentari 0