Moda

Ova djevojka spojila je naoko nespojive komade i ispalo je baš dobro

  • Vrijeme je takvo da čovjek često ne zna je li ovo jesen ili ljeto
  • Vjerojatno se prema tome orijentirala i ova zgodna djevojka koja je outfit složila od laganih ljetnih komada i teške jesenske/zimske robe
  • No, nećemo prigovarati jer - ispalo je jako dobro

Materijal ovako lagane teksture, ne ide uz materijal ovako teške strukture... Eh, pa pravila su tu da se krše, pa i ona modna. Zato nećemo prodikovati što s čim ide ili ne ide, živjela sloboda. Posebno kad je rezultat ovako neočekivano dobar.

Možda vas zanima Šećer na kraju svake kombinacije: Pogledaj kakav ćemo nakit nositi ove jeseni Rubrika Moda Moda

Mlada i zgodna brineta kao da se još ne može odreći ljetnih komada, a i zašto bi kad se proteklih dana temperatura penjala i do 20°C. No ipak, i kalednarski i klimatološki smo već odavno u jeseni pa smo izvukli i robusnije i toplije komade koje nosimo već tjednima. Kako je ona spojila ta dva svijeta?

 | Autor: Pixsell/Marko Lukunić Pixsell/Marko Lukunić

Možda vas zanima Kožne haljine nove su modne zvijezde sezone: pogledaj kako ih nose ove Splićanke Rubrika Moda Moda

Kožnu jaknu, mnogim ženama omiljeni odjevni predmet za prijelazno razdoblje spojila s gležnjačama koje ne izlaze iz mode već nekoliko sezona. Majica s printom i preslatka Karl Lagerfeld torbica u pink boji (cijena je 315 eura, no rasprodana je) fino su pratile kombinaciju, a zatim iznenađenje - lagana, lepršava haljinica od ažura, materijala koji je ovoga ljeta bio hit. Neobično, a opet... sve zajedno je ispalo prilično dobro. Pohvale!

Photo: Pixsell/Marko Lukunić

Komentari 0