Moda

Ova bi haljina mogla obilježiti zimu 2017.

Ako nešto znamo o zimi pred nama, onda je to svakako komad koji će ju apsolutno obilježiti, a ako već nisi - upoznaj haljinu na preklop!

Verzije ove haljine već su neko vrijeme glavni komadi Instagrama, ali čini se kako je haljina na preklop upravo sada dosegla svoju najveću popularnost. Sve naše omiljene high-street trgovine predstavile su je u aktualnim kolekcijama i gotovo je nemoguće odabrati samo jednu! Najpopularnije su svakako one od baršuna, karirane i svakako midi dužine. Ono što je najbolje kod haljina na preklop svakako je činjenica da savršeno pristaju ženskoj figuri jer materijal pada i preklapa se na svim mjestima koje želiš naglasiti - struk, bokovi, guza. Elegantna je, a tako jednostavna. Šik, a totalno klasična. 

 | Autor: miss7 miss7 S lijeva na desno: Mango (550 kuna), Stradivarius (230 kuna), Zara (300 kuna), Zara (300 kuna)

Najveći ovosezonski trend je baršunasta haljina na preklop i to u svim dužinama, bojama, oblicima, printevima... Nama je možda najdraža midi haljina koja se veže oko struka jer njezina duljina pristaje apsolutno svim djevojkama. Plus: možeš je nositi i na posao, ali i u ludi noćni provod.

Možda vas zanima Jesi li znala ovih 7 modnih trikova za vitkiji izgled? Rubrika Moda Moda

 | Autor: miss7 miss7 Zara (300 kuna), H&M (340 kuna), Zara (500 kuna)

S druge strane, cvjetni print se ove sezone super uspješno i elegantno prebacimo i na haljine s preklopom. Ono što je posebno dobro kod ovih modela je činjenica da ih možeš koristiti i kao kimono, a zbog specifičnosti printa - odlično funkcionira u svim sezonama!

Možda vas zanima U ovih 6 komada trebaš (i ne trebaš!) uložiti puno novaca Rubrika Moda Moda

 | Autor: miss7 miss7 H&M (450 kuna), Zara (500 kuna), H&M (450 kuna), Zara (300 kuna)

Od ostalih printeva primijećujemo da su geometrijske prugice vladarice sezone, baš kao i točkice! Nikako se ne trebaš bojati boja i eksperimentiranja s kombiancijama različitih nijansi jer upravo ovdje leži prava tajna dobrog stila!  | Autor: miss7 miss7 Bershka (200 kuna), Mango (450 kuna), Mango (250 kuna)

Photo: Instagram

Komentari 0