Moda

U ovih 6 komada trebaš (i ne trebaš!) uložiti puno novaca

Znaš i sama kako to ide, na neke stvari bez razmišljanja bacimo koliko god novaca treba, dok primjerice "štedimo" na komadima koji zaista vrijede naše investicije. miss7 zna kako više nikada ne napraviti istu grešku!

Drage naše potrošačice, sigurno ste se kad-tad našle u situaciji gdje kupujete japanke na placu, a onda ostavite pola svoje mjesečne plaće na onu torbu o kojoj maštate mjesecima. Gdje podvući crtu? U nastavku otkrivamo čak 6 komada koji se isplate svake ekstra potrošene kune, ali i 6 na kojima totalno možeš i trebaš uštedjeti...

Traper: Uloži u traperice, uštedi na jakni

Naravno, lako je pronaći jeftine traperice, ali vjeruj nam - isplati se uložiti u nešto kvalitetniji komad koji ti odgovara kao saliven. Kako model jakne ipak nije važan poput onog hlača, traper jaknu možeš pronaći i u jeftinijim dućanima i to u tisuću različitih varijanta. 

Poslovni look: Uloži u sako, uštedi na košuljama

Nikako ne želiš na poslovne sastanke dolaziti u blejzeru koji izgleda kao da si ga upravo izvadila s dna ormara. Ovo je komad kojemu ćeš se jako puno puta vraćati i u njega se isplati uložiti. S druge strane, nitko neće primijetiti je li košulja koju imaš od stopostotne svile ili pak dobra Zarina imitacija.

Basic komadi: Uloži u dobar grudnjak, uštedi na majicama 

Uloži u dobar grudnjak jer ćeš ga vrlo vjerojatno nositi više i češće nego išta drugo u svom ormaru. Obične T-shirt majice još su jedan od onih basic komada na koji ne treba trošiti velike količine novaca. 

Cipele: Uloži u štikle, uštedi na balerinkama

Kožne salonke su bezvremenske i obožavat ćeš ih uvijek - za razliku od onih jeftinijih, trendi cipela od umjetne kože. Kako ne možeš pogriješiti s nude ili crnim modelom, biraj dizajnerski par koji ćeš nositi zauvijek. S druge strane, kada kupuješ ravne cipele, odaberi jeftin par za kojim nećeš žaliti i plakati ako se raspadnu nakon par sezona.

Torbice: Uloži u veliku klasičnu, uštedi na mini varijantama 

Velika, crna kožna torba trajat će desetak godina i nikad neće izaći iz mode. S druge strane, one mini večernje torbice ovise o trendovima, obliku, printu, metalnim naglascima, boji itd. Ako tražiš clutch ili večernju torbicu biraj jeftini model koji je trendi, ali ne vječan. 

Sportska odjeća: Uloži u tenisice, uštedi na svemu ostalom 

Potpora i prozračnost itekako su važni kad govorimo o dobroj sportskoj obući. Nije važno trčiš li, šećeš ili odlaziš u teretanu, uvijek investiraj u dobre sportske tenisice jer će se to ulaganje itekako isplatiti. S druge strane, sportsku odjeću možeš pronaći i u jeftinijim trgovinama s puno manjom cijenom, a neće ti biti žao u njoj se bacati po prljavom podu u teretani. 

 

Objavu dijeli Jen Selter (@jenselter)

Photo: Instagram

Komentari 0