Moda

Outfite Kate Middleton obožavamo, ali belgijska princeza Delphine je prava ikona stila

Niti jedna kraljevska obitelj nije tako popularna kao što je britanska, osobito u posljednjih nekoliko desetljeća. Iako nas njihovi životi posebno intrigiraju, veliki dio našeg zanimanja posvećen je modnom izričaju vojvotkinja, princeza i drugih članica kraljevske obitelji. Tu je, bez premca, najpopularnija princeza Kate čiji stil apsolutno obožavamo i baš svaki put se obradujemo njenom pojavljivanju u javnosti kako bismo vidjeli što je odjenula ovaj put. 

No, sada ćemo, uvijek odlično odjevene, Kate i druge britanske kraljevne nakratko ostaviti po strani i pažnju posvetiti pripadnici belgijske kraljevske obitelji - princezi Delphine. Naime, ova je princeza ujedno i umjetnica pa je već dugo poznata po svom osebujnom stilu i odjevnim kreacijama koje sama stvara. Njena nas je kombinacija, koju je odjenula (i kreirala) za nedavni Nacionalni praznik Kraljevine Belgije, baš oduševila. 

 | Autor: Pixsell/Utrecht Robin/ABACA Pixsell/Utrecht Robin/ABACA Foto: Pixsell/Utrecht Robin/ABACA

Princeza Delphine je, za ovu prigodu, odjenula odijelo u dvije boje - svijetlo ružičastoj i jarko crvenoj koje se, na svakom odjevnom komadu, pa čak i na šeširu, nalaze svaka na jednoj strani i u izravnom kontrastu. Tako je na princezinim hlačama, na lijevoj nogavici crvena, a na desnoj ružičasta boja dok je na bluzi s lijeve strane ružičasta, a s desne crvena. Isti se uzorak ponavlja i na šeširu. 

Kako bi ove dvije boje bile još naglašenije, preko cijele bluze se nalazi leptir koji je naslikan apstraktnim linijama u bijeloj boji te bijeli natpis 'love' koji se nalazi na leđima. Ovu bjelinu dodatno upotpunjuje bijela clutch torbica šesterokutnog oblika te bijele chunky cipele s debelom mašnom. 

 | Autor: Pixsell/Utrecht Robin/ABACA Pixsell/Utrecht Robin/ABACA Foto: Pixsell/Utrecht Robin/ABACA

S obzirom na ovu zaista interesantnu modnu kreaciju, zanimalo nas je što je sve princeza Delphine nosila u prijašnjim prigodama i kroz kakve je kombinacije tada izrazila svoju kreativnu i šarenu osobnost pa smo odlučili malo 'pročešljati' bespuća interneta i izdvojiti nekoliko najzanimljivijih. 

 | Autor: Pixsell/Albert Nieboer/DPA Pixsell/Albert Nieboer/DPA Foto: Pixsell/Albert Nieboer/DPA

 | Autor: Pixsell/Albert Nieboer/DPA Pixsell/Albert Nieboer/DPA Foto: Pixsell/Albert Nieboer/DPA

 | Autor: Pixsell/Polet Olivier/ABACA Pixsell/Polet Olivier/ABACA Foto: Pixsell/Polet Olivier/ABACA

 | Autor: Pixsell/Niviere David/ABACA Pixsell/Niviere David/ABACA Foto: Pixsell/Niviere David/ABACA

Photo: Pixsell/Utrecht Robin/ABACA

Komentari 0