Moda

Otkrivamo koja 4 modela haljina koje će se najviše nositi ove jeseni

  • Kad je riječ o haljinama, nekoliko novih trendova za jesen/zimu već je iskočilo
  • Već smo pisali o pletenim haljinama, samo treba reći da su najpoželjnije one uske
  • Nosit će se i haljine s naglašenim kragnama, nepravilni uzorci, a i karirani uzorak nije onakav na kakv smo navikli...

Najavljeni na modnim pistama još prije puno mjeseci, ovi trendovi su se primili" - "potvrđuju to nove kolekcije high-street brendova i slike na Instagram progilima modnih blogerica. Kad govorimo o jaljima koje će se nositi u narednim mjesecima svakako iskaču one s velikim statement okovratnicima i karirane - ali u neočekivanim bojama. Veliki trend su pletene haljine, ali još veći pletene haljine uz tijelo koje ističu obline, a i print na haljimana je doživio veliki zaokret. Nose se nepravilni uzorci na i dalje poluprozirnim tkaninama.  

Prozirne haljine nepravilna uzorka

Prozirni i poluprozirni materijali, mrežasti, šifon, organdi... nose se već dvije sezone. U treću ulaze ponešto drukčiji, s različitim, ali uvijek nepravilnim i pomalo "zbrkanim" uzorcima, od tie-dye uzorka preko cvjetnog do apstraktnog, sve prolazi.  

 | Autor: Pr/miss7 Pr/miss7 S lijeva na desno: (H&M, 265,00kn); Mango (599,90kn); H&M (300,00kn); Mango (899,90kn)

Možda vas zanima Poznati fotograf otkriva trikove uz koje ti fotke više neće ispasti mutno ili 'ukoso' Rubrika Life&style Life&style

Haljine s naglašenom kragnom

Statement okovratnici, kragna kao istaknuti detalj najveća je novost u ovoj sezoni. Nosit će se tako velike i naglašene kragne da prekriju pola prednjice, kragne ukrašene volanima, a vratile su se i čedne čipkaste kragne te bijele kragne na jednobojnim haljinama u stilu školarki.  

 | Autor: Pr/miss7 Pr/miss7

S lijeva na desno: (H&M, 225,00kn);  H&M (300,00kn); (H&M, 225,00kn); Zara (229,90kn)

Pletene haljine koje prate liniju tijela

Već smo pisali kako su pletene haljine u najavi kao najveći hit za ovu jesen i zimu (pletivo će se općenito nositi više nego inače). Sada samo treba spomenuti kako će od svih varijanti najpopularnije biti uske pletene haljine koje prate liniju tijela.  

 | Autor: Pr/miss7 Pr/miss7

S lijeva na desno: (H&M, 190,00kn);  H&M (680,00kn);  Bershka (169,90kn); (H&M, 225,00kn);

Možda vas zanima Zašto su pleteni topići najslađa stvar iz Zarine jesenske kolekcije? Rubrika Moda Moda

Karirane haljine, ali drukčijih boja

Znamo da je karirani uzorak zaštitni znak hladnijih godišnjih doba i nije ništa neočekivano, no ove godine umjesto u tipičnoj crno-crvenoj ili plavo-zelenoj kombinaciji boja nosit će se u svijetlijim tonovima, a neočekivano i u žarkim bojama.   

 | Autor: Pr/miss7 Pr/miss7

S lijeva na desno: Zara (299,90kn) (H&M, 225,00kn);  Zara (299,90kn); H&M (225,00kn)

Photo: Inastagram@larocheposay

Komentari 0