Moda

Otkačena Mango torbica asocira nas na more i pravi je hit!

  • Nove Mango torbice stvarno su otkačene 
  • Mrežasta torbica s resama podsjeća nas na more i ljeto
  • Poluprovidne torbice od različitih su materijala poput jute i drveta
Možda vas zanima Kriterij je čudan, ali postoji 6 osobnosti frajera. Koji je tvoj? Rubrika Life&style Life&style

Na police Manga ovih dana naveliko pristižu komadi nove kolekcije, zanimljiva odjeća i sjajne cipele, ali nas su torbice posebno raspametile. Nikada nisu bile baš ovoliko posebne! U moru sjajnih modela, oduševila nas je jedna. Doduše, ima malo problematičnu primjenu, ali možemo zažmiriti na jedno oko i baciti se u modnu avanturu.  Riječ je o mrežastoj torbici s resama koja nas asocira na more, ljeto i ribare.   | Autor: Miss7/PR Miss7/PR Mango: 199,90 kn

''Fringed crochet bag'' na našim se policama može pronaći po cijeni od 199,90 kn. Vidimo je u kombinacijama s laganim, ljetnim haljinama i velikim šeširima te u svim opuštenim "plaža" varijantama. Dovoljno da u nju stanu knjiga, ručnik i nešto sitniša za sladoled. Hm, koji će vjerojatno ispasti kroz mrežu?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Elise (@elisetreiber) on

Još uvijek je malo hladno i kombinacije su preteške pa ove torbice još uvijek nema na poznatim svjetskim influencericama. Ipak, duboko vjerujemo da je pitanje dana kada će Instagram izgorjeti od ovog modela koji dolazi u crnoj i smeđoj boji.  Ovo nije jedini ''poluprovidni'' model na policama Manga ove sezone. Torbice iz kojih se nazire dio sadržaja dolaze u raznim materijalima. Među prvima smo uočili jutenu torbicu koja je pravi boho chic hit nadolazeće sezone. 

Možda vas zanima Što kaže horoskop, koji parfem najviše odgovara tebi, a koji tvom muškarcu? Rubrika Beauty Beauty

 | Autor: Miss7/PR Miss7/PR Mango: 199,90 kn A stiže i drvena varijanta koja naprosto nije ništa manje posebna! Dapače, prelijepa je i nadamo se da nije preteška. Osim toga, nešto je jeftinija od prethodnih i košta 169,90 kn.  | Autor: Miss7/PR Miss7/PR Mango, 169,90 kn

Eto, podnijeli smo ti mali, trendovski izvještaj i sada mirno možemo planirati našu prvu kupnju iz nove kolekcije. Koju torbicu bi ti najradije kupila? 

Photo: Instagram @Mango

Komentari 0