Moda 26. rujna 2013.

Dobitnici: Osvojite japansko oblikovanje obrva

Portal Budi.IN i Amate d.o.o. daruju vam tretman japanskog oblikovanja obrva pomoću kojeg ćete zablistati!

Dobitnice 2x1 vouchera za japansko oblikovanje obrva u vrijednosti od 250 eura su:

  • Jasna Kos
  • Ana Karakan

Čestitamo sretnim dobitnicama! O preuzimanju nagrade bit ćete obaviješteni putem email adrese koju ste ostavili prilikom registracije.

O japanskoj metodi oblikovanja obrva

Ova tehnika spada u kategoriju polutrajnog make upa ('semi-permanent'). Japanska metoda omogućuje da se dobije prirodan izgled obrva, a dlačice se ne čupaju, nego samo iscrtavaju. Rezultat je toliko prirodan da je razlika između obične i nacrtane obrve gotovo nevidljiva, pošto se svaka dlačica crta upravo tamo gdje prirodna nedostaje. Prednost ovog tretmana je što se obrve ne mogu izbrisati kao u slučaju klasičnog make upa, nego su postojane na bazenu, plaži i u teretani. Lice izgleda mlađe i vedrije pošto su obrve prilagođene vašem licu u potpunosti.

 | Autor:

Postupak iscrtavanja obrva japanskom tehnikom sastoji se od nekoliko koraka, a prvi je savjetovanje o željama i procjena trenutnog stanja obrva. Slijedi digitalni izračun simetrije, slikanje i ocjena.Slijedi probno iscrtavanje obrva, usklađivanje pigmenta boje s prirodnom bojom tena, kose i obrva te piprema kože za iscrtavanje. Jednom iscrtane obrve traju i do dvije godine, a njihova trajnost ovisi o tipu kože i izlaganju UV zrakama.

Više o japanskoj metodi oblikovanja obrva pročitajte ovdje.

Komentari 0