Moda
Maja Šuput

Opušteno izdanje: Maja Šuput u za sebe netipičnom, minimalističnom setu fotkala se uz more...

  • Maja Šuput s obitelji je vikend provela na odmoru u Istri, a osim zajedničkih trenutaka podijelila je i fotografiju u dizajnerskom sportskom setu
  • Dolce & Gabbana crni set Maja je nosila na fotografiji uz more, a uz njega je kombinirala samo sunčane naočale u tamnoj boji te kosu podigla u ležernu frizuru
  • Na inače minimalističkom setu u crnoj boji, istaknuo se prepoznatljivi logo brenda na rubovima

Iako smo Maju Šuput navikli uvijek vidjeti u savršeno sređenom, elegantnom izdanju, Maja jednako dobro nosi i ležernije kombinacije, poput ovog sportskog kompleta, u kojem je pozirala tijekom odmora u Istri.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by majasuput (@majasuput)

Maja je na svojem Instagram profilu objavila fotografiju u Dolce & Gabbana crnom setu s logom, koji joj je savršeno pristajao, a čini nam se i kao odličan dizajnerski komplet. Ležeran set od mješavine pamuka na donjem rubu kratkog topa dugih rukava te na gornjem rubu klasičnih tajica krasi široki logo u bijeloj boji. Set smo pronašle i na mytheresa.com, gdje je dostupan po cijeni od 350 eura za top te jednakoj cijeni i za tajice. 

Dolce & Gabbana komplet | Autor: MyTheresa MyTheresa Foto: MyTheresa, Dolce & Gabbana, crop top s logom (350,00 eura); tajice s logom (350,00 eura)

Maja je u kompletu pozirala bosa te je od modnih dodataka u ovoj kombinaciji nosila samo sunčane naočale u tamnoj boji, a kosu je podigla u ležernu frizuru.

Možda vas zanima Pleteni prsluci su cool modni dodatak tijekom proljeća, a zbog ovog outfita Pamele Badžek provjerili smo ponudu u trgovinama Rubrika Moda Moda

Dolce & Gabbana komplet | Autor: MyTheresa MyTheresa Foto: MyTheresa, Dolce & Gabbana, sportski top (sad 276,00 eura); tajice s printom (sad 357,00 eura)

I ovo opušteno izdanje odlično joj pristaje, a osim u neutralnoj crnoj boji, sličan komplet dolazi i sa zabavnim motivom limuna, u kombinaciji s nježnom ružičastom bojom. Duge tajice te topić bez rukava s ovim uzorkom trenutno su i na sniženju!

Anastazija Makjanić Možda vas zanima Anastazija Makjanić nosi divnu haljinu s Asosa, pronašli smo slične Rubrika Moda Moda
Photo: Instagram @majasuput

Komentari 0