Moda
Anastazija Makjanić

Anastazija Makjanić nosi divnu haljinu s Asosa, pronašli smo slične

  • Tonalni printevi, posebno na haljinama, uvijek su opcija kojom možemo razigrati svaki outfit
  • Biranjem ovakvih modela haljina, svečanijih ili više casual, stavljamo ih u prvi plan te ne moramo previše brinuti oko modnih dodataka
  • Anastazija Makjanić odabrala je model s printom vodenih boja s Asosa te haljinu kombinirala s dizajnerskom torbicom

Haljine s tie-dye uzorkom, u kojem je najčešće korišteno više različitih boja ili nekoliko nijansi iste, zanimljiv je print u kojem se spajanjem i prelijevanjem tonova dobiva efektan rezultat zbog kojeg ovakvi modeli nikad ne prolaze nezamijećeno.

Takvi razni tonalni printevi i dalje su jako popularni, a super model haljine za proljeće s efektom vodenih boja izabrala je i Anastazija Makjanić u jednom od svojih outfita objavljenih na njenom Instagram profilu.

 

 

Anastazija je nosila haljinu Asos Designa u zelenim, narančastim, ljubičastim i bež nijansama, kratkih rukava i maksi duljine, s mnoštvom nabora na srednjem dijelu haljine, koji omogućuju lijepo naglašavanje figure. Haljinu zanimljivog, apstraktnog uzorka s prelijevanjem boja Anastazija je kombinirala uz YSL bordo torbicu, koju je nosila preko tijela i bijele tenisice, a stylingu je kao završni touch dodala chunky zlatne naušnice, zlatne narukvice te decentnu bisernu ogrlicu.

tie dye haljine | Autor: Asos Asos Foto: Asos, haljina s printom vodenih boja (42,99 eura)

Haljina blago povišenog ovratnika koju nosi Anastazija na asos.com dostupna je po cijeni od 42,99 eura, a sličnih modela osim na ovoj platformi, može se pronaći i u kolekcijama drugih high street brendova.

Uz haljinu koju nosi Anastazija, izdvojile smo još nekoliko modela koje krase tonalni uzorci u raznim bojama!

tie dye haljine | Autor: Asos Asos Foto: Asos, haljina s tonalnim printom (60,00 eura) tie dye haljine | Autor: Zara Zara Foto: Zara, haljina od tila s uzorkom (25,95 eura) tie dye haljine | Autor: H&M H&M Foto: H&M, haljina s naborima (25,99 eura) tie dye haljine | Autor: Asos Asos Foto: Asos, haljina s apstraktnim printom (69,99 eura) tie dye haljine | Autor: Zara Zara Foto: Zara, midi haljina s tie-dye uzorkom (39,95 eura)

Foto: Zara, duga traper haljina (39,95 eura) Možda vas zanima Traper haljina je proljetni komad s kojim se ne može pogriješiti - donosimo 12 divnih modela iz naših trgovina Rubrika Moda Moda
Photo: Instagram @stazisweets

Komentari 0