Moda 28. srpnja 2019.

Oprez! Nemoj pokleknuti pred ova tri najstrašnija ljetna modna grijeha...

Shutterstock/Instagram.

• Kad temperature porastu - jedva dočekamo baciti krpice sa sebe

• Postoji puno sjajnih ljetnih outfita, ali neki su doista strašni i nedopustivi 

• Otkrit ćemo ti koje modne pogreške obavezno moraš izbjeći svakoga ljeta 

Hm, što odjenuti, što ne odjenuti, kako to kombinirati s drugim odjevnim komadima, koje cipele obuti… To su vječna „modna“ pitanja na koja postoje brojni odgovori – naime, vrlo je subjektivno govoriti o „dobro ili loše odjevenim osobama“. Što je nekome fenomenalno, drugome će biti užasno i totalno bez veze i stila – i obrnuto. Međutim, postoje neke univerzalne modne pogreške koje je gotovo nemoguće oprostiti i koje nikada ne izgledaju dobro – donosimo tri koje se najčešće događaju ljeti, a jednostavno su nedopustive…

via GIPHY

1. Prozirni grudnjak 

Ljeti su omiljeni topići i haljine koje ostavljaju otvorena ramena. Veliki problem kod takvih outfita jest da zahtijevaju nevidljivi grudnjak, odnosno nikakav. Za mnoge je to nezamislivo pa odjenu proziran grudnjak s lateksom. A baš ti – suprotno od uvriježenog vjerovanja – upadaju u oči. Radije odaberi grudnjak bez naramenica ili – kao što smo već spomenule – nemoj uopće nositi grudnjak. Prirodnost je uvijek najljepša. 

Možda vas zanima U krevet sa stilom - što ćeš s oduševljenjem odjenuti (a on s oduševljenjem skinuti) Rubrika Moda Moda

2. Pogrešno donje rublje 

Svejedno koliko je savršen outfit, ako donje rublje ne odgovara – sve je uništeno! Bijeli outfit je u ovo doba godine vrlo popularan, ali baš kod njega treba paziti na pravi odabir donjeg rublja. Čak i kad se tkanina bijelih hlača čini gusta i neprozirna, crno donje rublje će se vidjeti. Ako sada misliš da je bijelo donje rublje pravi izbor, onda se varaš. Naime, bijelo donje rublje ima jednaki „prodoran“ učinak kao i crno. Dakle, najbolje je uvijek nositi donje rublje boje kože. 

via GIPHY

3. Duboki dekolte i minica 

Kombinacija minice i dubokog dekoltea pravi je modni promašaj. Manje nije uvijek više! Naravno da svatko može pokazati kože koliko želi, ali treba profinjeno odlučiti koji dio tijela želiš malo više izložiti pogledima – gornji ili donji. Oboje je jednostavno previše.

Možda vas zanima Žustro ili polako? Što stil hodanja otkriva o tvom seksualnom životu Rubrika Love&Sex Love&Sex

Što kažeš na to da ovog ljeta napraviš nešto za sebe? Odaberi svoju ljetnu missiju i osvoji genijalne nagrade!

Komentari 0