Moda

U krevet sa stilom - što ćeš s oduševljenjem odjenuti (a on s oduševljenjem skinuti)

  • Pidžame svi volimo bile one kalsične crne, bijele, čipkaste, u nekoj trendi boji ili s ludim, zabavnim printovima
  • Uz klasične odabire između spavaćica i kratkih hlačica, ovaj put pobjedu odnose dvodjelne pidžame koje ćeš poželjeti nositi kao ljetna odijela

Mi se veselimo odlasku u shopping po pidžame i točno znamo gdje ih je najbolje tražiti. Pripremili smo nekoliko modela savršenih pidžama od kojih ćeš neke poželjeti nositi stalno koliko su elegantne i lijepe. Spavaćice, kratke hlačice i majice na bretele klasičan su odabir, ali uz njih ove sezone hit su i dvodjelne pidžame od kojih neke izgledaju tako dobro da ćeš u njima poželjeti izaći van. 

Tko kaže da odlazak na spavanje ne može biti odrađen sa stilom?

via GIPHY

Tezenis

Tezenis nas uvijek oduševi slatkim spavaćicama. Izdvojili smo klasične crne ako poželiš biti sexy jer su jeftinije od nekih drugih brendova, ali smo izdvojili i nama najdražu inspiriranu krumpirićima u kojima potajno volimo uživati.

 | Autor: miss7/pr miss7/pr

Tezenis (dvodijelna pidžama 209,90kn, kratka pidžama 128 kn, spavaćica 143 kn)

Sweet Angel Brand

Zagrebački brend poznat po haljinama s anđelom i krilima od perja izbacio je novu kolekciju i to ovog puta kratkih i dugih pidžama odijela. Materijal od kojih su odijela napravljena je svila. Na njih je moguće staviti i inicijale tako su da idealan izbor za djevojačke večeri.

 | Autor: miss7/pr miss7/pr

Sweet Angel Brand (Kratka pidžama s inicijalima 470 kn, Duga pidžama s resicima 580 kn) 

 

Intimissimi 

Obožavamo ovaj brend donjeg rublja i sa svakom novom kolekcijom nas osvoji. Tako je i bilo ovaj put, a izdvojili smo za tebe čak dva pidžama odijela koja su nas oduševila. Kad vidiš Sarah Jessicu Parker u prugastom pidžama odijelu poželjet ćeš ga nositi i vani. Mi jesmo!

 | Autor: miss7/pr miss7/pr

Intimissimi (bijelo pidžama od satena 1350 kn, prugasto pidžama od viskoze 787,50 kn, Jungle print 315 kn)

Lisca

Lisca radi pidžame koje idelano balansiraju između ženstvenosti i seksipila. Oduševila nas je čipkasta bijela spavaćica zbog koje tvoj partner sigurno neće ostati ravnodušan kad te vidi u njoj. 

 | Autor: miss7/pr miss7/pr

Lisca (Forever spavaćica 399 kn, Timeless kratka pidžama 229 kn, Foreevr kratka pidžama 445 kn)

Možda vas zanima Najljepše bijele haljine ovog ljeta i to još na sniženju - požuri po svoju! Rubrika Moda Moda

Oysho

Ako si ženstven tip, voliš cvjetni uzorak i nježnu boju lavande koja je u trendu već par godina zaredom, Oysho je idealan izbor za tebe. Nježne teksture koje padaju niz tijelo osigurat će ti osjećaj udobnosti, a spavaćicu ćeš možda poželjeti nositi  i na sandale tijekom romantične ljetne šetnje. 

 | Autor: miss7/pr miss7/pr

Oysho (Floral spavaćica 229kn, Lavanda dvodijelna pidžama 428kn, Floral kratka pidžama 338kn)

Photo: Instagram/miss7

Komentari 0