Moda

Odjeća u kojoj svatko izgleda vitkije

Ne moramo nužno na dijetu kako bismo izgledale vitkije. Odličan saveznik u tome može nam biti ni više ni manje nego - odjeća!

Kada je riječ o vitkom izgledu, odjeća nam može biti i prijatelj, ali i neprijatelj. Ako je odaberemo pravilno prema svojoj građi tijela, možemo postići da izgledamo vitkije! Pronašle nekoliko jednostavnih trikova.

Evo kako mudro odabrati odjeću koja nas čini vitkijima:

Gola ramena

Majice i haljine s lađa izrezom ili topovi bez ramena odličan su izbor ako želiš nešto sakriti - primjerice, trbuh. Gola ramena privući će pažnju i skrenuti pozornost s tih dijelova tijela. Pripazi da majice ili haljine nemaju volane jer će te oni, unatoč golim ramenima, vizualno proširiti. 

 | Autor: Miss7/Instagram/Facebook Miss7/Instagram/Facebook

Možda vas zanima 7 stvari koje bi trebala izbaciti iz svog ormara - odmah! Rubrika Moda Moda

Duboki izrez

Poželjno je da izrez na majicama i haljinama bude malo dublji, no moraš pripaziti da ne pretjeraš s njegovom dubinom. Najbolji izbor svakako je V-izrez, koji izdužuje vrat i čini lice tanjim i mršavijim, a osim toga postiže i da cijeli gornji dio tijela vizualno djeluje sitnije. Ako si jedna od onih koje imaju manje grudi, dobra opcije je i malo veći okrugli izrez. U svakom slučaju trebaš izbjegavati jako zatvorene majice jer one vizualno proširuju i skraćuju naše tijelo. 

 | Autor: Miss7/Instagram/Facebook Miss7/Instagram/Facebook

Visoki struk

U hlačama ili suknjama niskoga struka moglo bi ti se vrlo lako dogoditi da ti ispadne trbuščić, a tu onda uskaču hlače i suknje visokog struka u kojima ti se to ne može dogoditi. Osim toga, hlače i suknje visokog struka izdužit će ti noge i samim time učiniti ih mršavijima. Možeš se odlučiti između uskih i širokih modela, a ono na što trebaš posebno paziti je da uz uski model kombiniraš nešto šire majice ili košulje, dok uz šire modele trebaš kombinirati uske topove ili bodije. No, ni u kojem slučaju široko na široko!

 | Autor: Miss7/Instagram/Facebook Miss7/Instagram/Facebook

Možda vas zanima U ovih 6 komada trebaš (i ne trebaš!) uložiti puno novaca Rubrika Moda Moda

Odjeća na preklop

Ovakve haljine i kombinezoni dobar su izbor iz više razloga. Jedan od njih je V-izrez, koji nas, kako smo rekle, vizualno stanjuje. Također ovi komadi naglašavaju struk i definiraju našu figuru. Naglašeni struk znači i vizualno duže noge. I još pritom prikrivaju višak na području trbuha. 

 | Autor: Miss7/Instagram/Facebook Miss7/Instagram/Facebook

Photo: Miss7/Instagram/Facebook

Komentari 0