Moda

Odabrali smo 5 najboljih stajlinga s nezaobilaznim ljetnim komadom - suknjom

  • Suknja je sjajan ljetni komad, divna za stiliziranje, a i vrlo ugodna kad su visoke temperature
  • U trgovinama je ponuda vrlo raznolika, a to dokazuje i ovih pet prolaznica 
  • Svaka od njih uspjela je sa suknjom stvoriti potpuno različit i autentičan outfit - pogledaj

Suknja je omiljeni ljetni komad, još jedan koji nam pomaže da se borimo protiv vrućine, a usto nam omogućuje i veliku kreativnost u osmišljavanju stajlinga. Mini, midi i maksi suknje, sve se mogu vidjeti na ulicama, a uz nama najprihvatljiviju dužinu važno je koji ćemo joj top pridružiti, kao i cipele. Iako je ljeto, sandale nisu nužne, žene već poslovično nose i tenisice na suknje i haljine, a dosta njih odluči se i za čizme unatoč visokim temperaturama. 

Možda vas zanima Jako dovitljivo! Pogledaj što ljudi stavljaju ispred klima uređaja pa im terasa izgleda bolje Rubrika Life&style Life&style

Ovih je pet prolaznica odjenulo po stilu sasvim različite suknje i oko tog komada složilo ostatak stajlinga - i to sve vrlo uspješno. Pogledaj, čiji stil ti je najljepši?

1. Duga floralna suknja + bretelice + srebrne sandale

Plavokosa prolaznica nosi maksi suknju cvjetnog uzorka u veselim bojama, žutoj, tirkiznoj, crvenoj. Njoj je pridružila majicu na bretele, s umetkom od čipke à la kombine i srebrne sandale s gracilnom potpeticom srednje visine i remenčićima. Posebno nam se sviđa torbica s drvenim detaljem i karikama.

 | Autor: Pixsell/Sandra Šimunović Pixsell/Sandra Šimunović

2. Plisirana suknja + uska majica + čipkasta torbica

Vrlo čista kombinacija s jednobojnom, tirkiznom plisiranom suknjom i poput bodyja uskom bijelom majicom, također jednobojnom. Uz to mlada je brineta odjenula žute sandale od brušene kože s blok petom, a i u ovoj nam je kombinaciji torbica zapela za oko - bijela i čipkasta. Zanimljiv detalj je i marama kojim je zavezana duga pletenica.

 | Autor: Pixsell/Sandra Šimunović Pixsell/Sandra Šimunović

Možda vas zanima Najpopularniji top ovog ljeta: kako ga nose prolaznice, a što nude trgovine Rubrika Moda Moda

3. Suknja s printom stripa + sandale na platformu + ružičasta kosa

Na otkačen i urbani look ove prolaznice s upadljivo obojanom pink kosom logično se nadovezao i stil odijevanja. Zabavna suknja kombinira crni til s točkicama i šareni print stripa. I uska crna majica ima grafičke elemente na jednoj naramenici, a koliko se nazire, i na torbici je crtež. Crni look s ovim jakim detaljima ova je zadranka zaokružila sandalama na platformu.

 | Autor: Pixsell/Davor Javorovic Pixsell/Davor Javorovic

4. Suknja s visokim prorezom + košulja na čvor + torbica oko struka

Preplanula prolaznica postigla se vrlo sekspilan look uz (ili unatoč) dvama sportskim elementima, ogromnoj sportskoj torbi na ramenu i tenisicama. Ključ je u žutoj suknji visoka proreza koja ističe obline i otkriva preplanule noge te drapiranoj majici koja na lijep način naglašava dekolte. Lagana traper košulja vezana je u čvor na visini struka što produžuje noge. Dobar je detalj bijela prošivena torbica koja se nosi oko struka.

 | Autor: Pixsell/Ivo Čagalj Pixsell/Ivo Čagalj

Možda vas zanima 7 prolaznica koje vole nositi crvenu boju: čija je kombinacija najbolja? Rubrika Moda Moda

5. Uska minica + poluprozirna majica + čizme

Iako ne zvuči tako, stil ove Zagrepčanke vrlo je elegantan i pogodan čak i za poslovne prilike, unatoč suknji iznad koljena. Platnenu suknju cigareta kroja i visoka struka dopunila je zanimljivim remenom poput lanca, a gore je odjenula crn top s teksturom i puf rukavima ispod kojeg se nazire bijeli body. Niske ljetne čizme dobar su izbor, a torbica u klasičnoj kombinaciji bež i crne, ali sa zakovicama baš je slatka.

 | Autor: Pixsell/Sanjin Strukić Pixsell/Sanjin Strukić

Photo: Pixsell/Ivo Čagalj
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Nermina5

    Hvala lijepa na objavi moje dame :). Lijep pozdrav od djevojke s prve fotke ✌️🥂🌞