Moda

Odabrale smo najbolje high-street cipele sa sniženja (da, još su dostupne!)

Ove cipele sa sezonske rasprodaje ne želimo i ne smijemo propustiti - i samo da znaš, sve su ispod 200 kuna!

Budimo iskrene prema sebi, ovo nam je najdraže doba u godini - velika sezonska rasprodaja! Sve djevojke koje su mudro čuvale svoje novčiće sada se imaju priliku počastiti odličnim komadima iz omiljenih high-street trgovina i to po povoljnijim, sniženim cijenama. Kako uhvatiti TOP komade? Jednostavno je, samo treba puno strpljenja i punoooo prelistavanja omiljenih online shopping stranica. Upravo smo to danas mi uradile i slobodno nam se pridruži dok skačemo po sobi od sreće... 

Možda vas zanima Ovo su 3 načina kako nositi suknju sezone Rubrika Moda Moda

1. Tenisice

Znamo da ti vremenski uvjeti trenutno baš ne dozvoljavaju nošenje tenisica, ali ovi modeli će ti sigurno dobro doći s prvim proljetnim danima. Glomazne tenisice (takozvane "dad sneakers") nikad nisu bile veći hit, a high-street brendovi upravo ovaj model najavljuju i za sljedeću sezonu. Ugrabi jedan genijalan komad dok stigneš!

 | Autor: miss7 miss7 Bershka, 169 kuna i Bershka, 199 kuna

2. Trendi čizme životinjskog printa

Što smo najviše nosile u 2018.? Definitivno životinjski print! I to na svemu - od kaputa, pulovera i suknja pa sve do torbi i naravno - cipela. Gležnjače životinjskog printa idealan su komad koji će podići svaku kombinaciju koju imaš u planu, a zbog svojih neutralnih tonova lako ih je kombinirati uz SVE.

 | Autor: miss7 miss7 Zara, 199 kuna i Stradivarius, 140 kuna

Možda vas zanima Traperice i pulover: 5 načina da ova kombinacija više nikad ne bude dosadna Rubrika Moda Moda

3. Klasične, bezvremenske cipele

Tražiš jedan model cipela koji će ti služiti puno duže od samo jedne sezone? Sada je najbolje vrijeme da ih uloviš! Hoćeš li klasične crne ili komad u boji, na tebi je da odlučiš - ali jedno je sigurno, ponuda je fantastična i jako nam je teško bilo odabrati samo nekoliko modela. 

 | Autor: miss7 miss7 Zara, 199 kuna (bež model), Bershka, 99 kuna (plavi model) i Stradivarius, 149 kuna (crveni model)

Možda vas zanima Otkrile smo Zarin sestrinski brend - i oduševio nas je! Rubrika Moda Moda

4. Gležnjače u boji

Dosadna ti je klasična crna, a printevi su ipak too much? Odaberi model gležnjača u boji. Nama su crvene ipak nekako najupečatljivije, ali i nešto umjerenije smeđe postići će jednak efekt. 

 | Autor: miss7 miss7 Bershka, 139 kuna i Stradivarius, 139 kuna

5. Crne čizme

...jer naravno, klasika je klasika. Crne čizme zaslužuju svoje mjesto u svakom ženskom ormaru, a u beskrajnoj ponudi mi smo odabrale najbolje po osobnom odabiru. U svakom slučaju, na sniženjima se skriva na stotine modela koji će te oduševiti i koje ćeš nositi još nekoliko zima.

 | Autor: miss7 miss7 Stradivarius, 179 kuna (model na petu), H&M, 125 kuna (ravni model), Bershka, 199 kuna (čizme iznad koljena)

 | Autor: miss7 miss7 Zara, 199 kuna (model na punu petu), Zara, 199 kuna (model sa kopčom) i H&M, 200 kuna 

Photo: miss7

Komentari 0