Moda 08. ožujka 2021.

Odabir Meghanine haljine nije bio slučajan - kakvu je znakovitu poruku poslala odjećom i nakitom

© Capture TV CBS via Bestimage/PIXSELL.
  • Intervju Meghan Markle i princa Harryja odjeknuo je poput bombe, još će se dugo pričati o skandaloznom trenutku za kraljevsku obitelj
  • Tako se analizira i izbor odjeće i nakita Meghan Markle, zanimljivo je što je sve neverbalno izrazila vojvotkinja
  • Izdigla sam se iz mulja i nepokoleblivo cvjetam, kažu da je poruka cvijeća na Armanijevoj haljini

I dok će se još dugo zbrajati dojmovi nakon što se dugoiščekivani intervju Meghan Markle i princa Harryja prikazuje milijunima gledatelja diljem svijeta, ali i popravljati šteta na kraljevskom dvoru, svijet se zabavlja i drugim detaljima kojima nisu nipošto prepušteni slučaju.

Mnogi su uočili puno neverbalne simbolike koje je Meghan uputila i odbirom svoje odjeće i nakita tijekom intervjua kojeg je najprije samostalno, a zatim uz supruga dala popularnoj američkoj voditeljici Oprah u svome domu u Kaliforniji. 

Naime, na crnoj svilenoj haljini brenda Armani koja se prodaje po cijeni od 4700 dolara (oko 30.000,00 kuna) na desnom ramenu nalazi se, kažu, bijeli cvijet lotusa koji zapravo simbolizira ponovno rođenje i duhovno prosvjetljenje. Mnogi smatraju kako time Meghan poručuje kako je njezin život procvjetao preseljenjem u Ameriku unatoč izazovnim okolnostima.

‘’S korijenjem u blatu lotus svako jutra iznad površine vode donosi predivni cvijet što se povezuje s ponovnim rađanjem. S idejom odbijanja da se prizna poraz, ovaj cvijet gotovo je nemoguće ne povezati s nepokolebljivom vjerom i to posebno vjerom u sebe’’, pisali su neki strani mediji. 

Vojvotkinja od Sussexa odala i počast princezi Diani odabirom nakita, a riječ je o Cartier narukvici iz kolekcije nakita pokojne princeze čija se vrijednost procjenjuje na 153 tisuće kuna. Osim što se smatra vrijednim obiteljskim nasljeđem, narukvica je zanimljiva i po tome što je princ Harry dijelove toga nakita upotrijebio za izradu zaručničkog prstena za Meghan. Naime, za izradu prstena upotrijebio je dva vrijedna kamena s narukvice. 

Mediji zaključuju kako je vojvotkinja od Sussexa odlučila upotpuniti televizijski outfit ovom narukvicom kako bi naglasila i Dianinu prisutnost

Meghan i princ Harry čekaju drugo dijete! Objava trudnoće ima veze i s princezom Dianom

No, već nakon prvog teasera za intervju mnogi su Meghan zbog izbora frizure i haljine usporedili i Wallis Simpson, ženom zbog koje je Edward VIII. abdicirao. Štoviše, nakon što se intervju emitirao u Americi neki su još uvjereniji u svoje stavove tvrdeći kako vojvotkinja od Sussexa namjerno imitira uspravan stav i pomalo ukočeno držanje supruge Harryjeva prastrica. Wallis Simpson je baš poput Meghan bila Amerikanka i razvedena, a brak s njom njezinog supruga koštao je prijestolja. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tara Smith (@tarar1206)

Odjeća za koju se odlučio princ Harry također ima sentimentalno značenje kako je ponovio odijelo koje je nosio kada je uz suprugu javnost predstavio svoga sina Archieja Harrisona

"Sve je ovo Meghanino maslo!" Čini se kako su Britanci opravdano bijesni nakon ovog vojvotkinog poteza

Reklo bi se da Meghan i Harry zaista vjeruju u ono što rade u Americi, a kako će se to odraziti i na ostatak kraljevske obitelji ostaje za vidjeti. 

Komentari 0