Stars

Meghan i princ Harry čekaju drugo dijete! Objava trudnoće ima veze i s princezom Dianom

  • Potvrđena je vijest da u obitelj Meghan Markle i princa Harryja stiže drugo dijete
  • Par je prvo dijete, sina Archija dobio u svibnju 2019. godine, godinu dana nakon vjenčanja
  • Nakon što je vijest o trudnoći objavljena na Valentinovo, fanovi su se prisjetili da je na isti datum objavljeno i da je princeza Diana trudna s Harryjem

Ovogodišnji baby boom ne jenjava na domaćoj sceni, a ne zaostaju ni strani poznati parovi. Tako je na Valentinovo objavljeno kako bivši kraljevski par, Meghan Markle i princ Harry očekuju svoje drugo dijete, a vijest je odmah postala broj jedan u svim svjetskim medijma. Sretnu vijest potvrdio je glasnogovornik para tako što je objavio da će Archie postati veliki brat, a fotograf koji je slikao vjenčanje para, objavio je i njihovu fotografiju te čestitku.

Uz fotografiju na svom profilu, fotograf Misan Harriman, napisao je: "Meg, bio sam na vašem vjenčanju i svjedočio ovoj ljubavnoj priči te sam počašćen što sam imao priliku ovjekovječiti je kako raste. Čestitam vojvodi i vojvotkinji od Sussexa na divnim vijestima", a fotografije se nevjerojatnom brzinom proširila društvenim mrežama. 

Možda vas zanima Za Meghan Markle nema mira! Oglasila se na optužbe vezane uz sina Archieja Rubrika Stars Stars

Ova lijepa vijest razveselila je sve, pogotovo nakon što je Meghan priznala kako je u srpnju prošle godine imala spontani pobačaj. Više informacija vezanih za trudnoću još nema, no po slici, izgleda kako će se uskoro obitelj proširiti za još jednog člana. Možda se to dogodi baš oko treće godišnjice braka para u svibnju te drugog rođendana melnog Archija u istom mjesecu. 

Dok cijeli svijet s nestrpljenjem očekuje više informacije te objavu samog para, fanovi su pronašli zanimljivu poveznicu s neprežaljenom princezom Dianom. Na Twitteru je objavljen isječak iz novina sa istim datumom, 14. veljače, ali prije 37 godina. Naime, tada je objavljeno kako princeza Diana čeka drugo dijete, princa Harryja. 

  Možda vas zanima Meghan Markle i Harry objavili su božićnu čestitku s malenim Archiejem - baš je nalik tati! Rubrika Stars Stars
Photo: Instagram@ tihanaharapinzalepugin

Komentari 0