Life&style

Ne možemo dočekati! Stižu nam Ferrero Rocher i Raffaello sladoledi na štapiću, a znamo i kada

  • Sjajne vijesti stižu od omiljenog talijanskog proizvođača slastica Ferrera
  • Naime, omiljene slatke zalogaje Ferrero Rocher i Raffaello uskoro ćemo moći jesi u obliku sladoleda na štapiću!
  • Nov sladoledi već su testirani, a u naše škrinje mogli bi doći do ljeta, jedva čekamo!

Mnogi s nestrpljenjem očekuju tople dane, a sada imaju razlog više! Zamisli uživanciju dok ti se u ruci sa štapića otapa…Ferrero Rocher i Raffaello sladoled! Vjerujemo da se zapravo ne bi niti stigli otopiti sladoledi ova dva obožavana okusa koji je talijanski Ferrero sada odlučio lansirati na tržište.

Možda vas zanima Bubi, Njofra ili Top Mix? Ledo vraća jedan od tri legendarna sladoleda koje smo svi voljeli, a ti biraš koji Rubrika Life&style Life&style

Kako piše Plava Kamenica, sladoledi su već testirani u Francuskoj, Austriji i Njemačkoj, a kod nas kao i u Italiji te ostatku cijele Europe trebali bi stići do ljeta. Za sada je samo poznato da će Ferrero Rocher sladoled proizvoditi u dvije verzije, s mliječnom i tamnom čokoladom.

Iza ovog poteza najomiljenijeg talijanskog proizvođača slatkoga Ferrera krije se i marketinška računica. Naime, kako je prodaja čokolade ljeti najslabija Ferrero je 2019. kupio Ice Cream Factory Comaker (ICFC) najjačeg španjolskog proizvođača sladoleda. Iste godine u izbacili su Kinder sladoled koji je odmah postao hit. 

Možda vas zanima Ben&Jerry’s ima sedam novih sladoleda, ne možemo se odlučiti koji okus nam je najbolji Rubrika Life&style Life&style

Ferrerovi proizvodi u sladolednoj verziji za mnoge su šlag na vrhu torte, a i mi odbrojavamo dane do novih Rocher i Raffaello sladoleda!

Photo: Ferrero

Komentari 0