Moda

Od Olivije Culpo do Taylor Swift: Sve više slavnih ljepotica želi nositi komade s potpisom Kristin Juszczyk

  • Fotografije zaljubljene Taylor Swift i njezinog dečka Travisa Kelcea ne prestaju preplavljivati društvene mreže i (virtualne) naslovnice brojnih magazina
  • A kako je porastao interes za nju i njezin ljubavni život, sve se češće počelo pojavljivati i ime dizajnerice Kristin Juszczyk
  • Naime, upravo je ručno izrađenu jaknu Kansas City Chiefsa s njezinim potpisom Taylor Swift nosila dok je bodrila svog dečka tijekom utakmice protiv Miami Dolphinsa pa je njezin rad počeo privlačiti sve više pažnje

Nakon što je poput bombe odjeknula vijest o poljupcu Taylor Swift i njezinog dečka Travisa Kelcea, mnogi su kopajući po aktualnostima iz ljubavnog života, ali i, nećemo lagati, svemu ostalome što sa slavnom pjevačicom ima veze, naletjeli na ime Kristin Juszczyk, 32-godišnje dizajnerice čije kreacije polagano, ali sigurno osvajaju pažnju mnogih slavnih ljepotica.

 | Autor: Instagram @kristinjuszczyk (Instagram @brittanylynne, Instagram @taylorlautner) Instagram @kristinjuszczyk (Instagram @brittanylynne, Instagram @taylorlautner) Foto: Instagram @kristinjuszczyk (Instagram @brittanylynne, Instagram @taylorlautner)

Naime, upravo je ručno izrađenu jaknu Kansas City Chiefsa s njezinim potpisom Taylor Swift nosila dok je bodrila svog dečka Travisa Kelcea tijekom utakmice protiv Miami Dolphinsa, a otkako su fotografije Taylor počele obilaziti svijet, rad Kristin Juszczyk počeo je privlačiti sve više pažnje. Interes je kulminirao za nju najboljim mogućim scenarijem - suradnjom s Nacionalnom ligom američkog nogometa.

Taylor Swift Možda vas zanima Bila bi osoba godine i bez Timeove titule osobe godine – evo zašto je Taylor Swift najveća ikona današnjice Rubrika Stars Stars

Kako prenosi 'Sportico', dizajnerica udana za igrača San Francisco 49ersa - Kylea Juszczyka, dobila je dozvolu za korištenje logotipa NFL-a na svojoj odjeći, uključujući i muške i ženske komade, iako detalji o ovom, za nju najvećem uspjehu karijere modne dizajnerice, zasad još uvijek nisu poznati.  

Ono što je već sada sigurno je da će ova suradnja otvoriti Kristin mnoga vrata i da će njezinoj karijeri koja se već neko vrijeme kreće uzlaznom putanjom poslužiti kao dodatni vjetar u leđa, a posebno imajući na umu da se dogodila svega par tjedana uoči 58. Super Bowla koji će pažnju svekolike američke javnosti, ali i ostatka svijeta skrenuti na američki nogomet. Tog će se 11. veljače Kansas City Chiefsi i San Francisco 49ersi njezinog supruga boriti za trofej Vince Lombardi u Las Vegasu.

Iako posljednjih godina pažnju privlači upravo svojim modnim kreacijama, rođenoj Njujorčanki bavljenje modom nije oduvijek bilo životni san. Priznaje, doduše, da je strast prema dizajnu otkrila još kao mlada djevojka dok je noći redovito provodila s bakom heklajući i gledajući 'Kolo sreće'. Kristin, koja je pohađala koledž na Sveučilištu Towson u Marylandu, nakon studija se planirala baviti nekretninama, no nogometna karijera njezina tadašnjeg dečka navela ju je da se preseli iz Marylanda u San Francisco, a gdje je i  pokrenula svoj prvi modni posao. 

Inspirirana vlastitom obitelji u kojoj su svi redom poduzetnici s vlastitim uspješnim poslovima, te malčice pokolebana američkim zakonima prema kojima bi, da bi se bavila nekretninama, iznova morala polagati tečaj da bi njezina licenca vrijedila i u San Franciscu, skupila je hrabrost i odvažila se na poretanje vlastitog modnog brenda, a ova joj se odluka s godinama pokazala kao ispravna u svakom pogledu. Danas na Instagramu broji gotovo milijun pratitelja te još 400 000 na TikToku, a na kojima redovito svojim pratiteljima pruža uvid u nastanak trendi komada inspiriranih američkim nogometom. 

Možda vas zanima 7 celebrity parova čiju vezu nitko nije očekivao. Kome je ljubav procvala u 2023.-oj? Rubrika Life&style Life&style

Nju i njezinog supruga Kylea sudbina je spojila dok su oboje bili smješteni na istočnoj obali. Kristin je još uvijek studirala na Sveučilištu Towson kada je Kyle 2012. diplomirao na Harvardu te je igrao za Baltimore Ravense, a kada je Kyle 2017. potpisao ugovor sa San Francisco 49ersima, par se preselio u Bay Area gdje i danas žive.

Otkako se 2018. udaljila od svog brenda 'Origin' i posvetila nešto drugačijoj estetici, Kristin je uspjela prikupiti impresivan popis slavnih klijenata pa tako njezin dizajn rado nose Brittany Mahomes, Olivia Culpo, Taylor Lautner i dakako, njezina najslavnija klijentica - Taylor Swift. 

 | Autor: Instagram @kristinjuszczyk Instagram @kristinjuszczyk Foto: Instagram @kristinjuszczyk

Budući da je Britanny Mahomes supruga beka Kansas City Chiefsa Patricka Mahomesa, a Olivia Culpo zaručnica za runbacka San Francisco 49ersa, Christiana McCaffreyja, uopće ne sumnjamo da će svoje partnere bodriti upravo u Kristinim kreacijama, a ako Taylor Swift uspije u 24 sata doletjeti iz Tokija gdje će nastupiti u sklopu svoje aktualne turneje do Las Vegasa, i nju bismo mogli vidjeti u nekom novom komadu s potpisom sve popularnije dizajnerice. 

Photo: Instagram @kristinjuszczyk

Komentari 0