Life&style

7 celebrity parova čiju vezu nitko nije očekivao. Kome je ljubav procvala u 2023.-oj?

  • Kao i svake godine, na svjetskoj celebrity sceni rode se parovi koje nitko ne bi spojio. Ni 2023. nije bila iznimka
  • Privukli su i našu pozornost, a mnogi se pitaju koji će od njih biti zajedno i u sljedećoj godini
  • Donosimo sedam novih celebrity parova koji su sve iznenadili objavom svoje nove veze

Svjetske zvijezde ponekad stvarno znaju iznenaditi obožavatelje odabirom novih partnera, a ove godine više njih započelo je ljubavnu vezu koja je odmah zaokupila pozornost javnosti, poput one Taylor Swift i Travis Kelcea, koji su službeno u rujnu obznanili da su zajedno. "Kad kažeš da je veza javna, to znači da ću ga pratiti u onome što on voli, podržavat ćemo se i kad su drugi ljudi tamo, ali nas to ne zanima. Samo smo ponosni jedno na drugo", izjavila je Taylor o svojoj vezi s Travisom za časopis TIME.

Uz Taylor Swift i Travisa Kelcea, donosimo još šest parova koji su započeli ljubavne veze tijekom ove godine!

Taylor Swift i Travis Kelce

celebrity parovi | Autor: Profimedia Profimedia Foto: Profimedia, Taylor Swift i Travis Kelce

Jedan od celebrity parova koji je izazvao najviše pozornosti u svjetskoj javnosti svakako su Taylor Swift i Travis Kelce, koji su obznanili svoju vezu prije nekoliko mjeseci pa se tako Taylor sad često pojavljuje na utakmicama američkog nogometa kad igra Kansas City Chiefs, Travisov klub, dok on dolazi na njene koncerte, poput onog u Argentini!

Kendall Jenner i Bad Bunny

celebrity parovi | Autor: Profimedia Profimedia Foto: Profimedia, Kendall Jenner i Bad Bunny

Kendall Jenner i Bad Bunny zajedno su snimljeni još početkom godine, a službeno su se zajedno kao par pojavili na Tjednu mode u Parizu u rujnu, na reviji modnog brenda Gucci. Zajedno su snimili i kampanju za ovu modnu kuću, no tijekom ovog mjeseca pojavila su se šoškanja kako je par prekinuo svoju vezu. Nisu to ni potvrdili niti opovrgnuli.

Kylie Jenner i Timothée Chalamet

celebrity parovi | Autor: Profimedia Profimedia Foto: Profimedia, Kylie Jenner i Timothee Chalamet

Kendallina mlađa sestra, Kylie, još je u travnju počela provoditi vrijeme s Timothéejem Chalametom, a u rujnu je par napokon prvi put snimljen zajedno i to na koncertu Beyoncé u Los Angelesu.

Ariana Grande i Ethan Slater

celebrity parovi | Autor: Profimedia Profimedia Foto: Profimedia, Ariana Grande i Ethan Slater

Tijekom ljeta, točnije u srpnju, u javnost je izašla vijest kako se slavna pjevačica razvodi od supruga Daltona Gomeza, a kasnije je otkriveno kako je tijekom snimanja filma u Londonu započela vezu s kolegom Ethanom Slaterom, koji se nedavno također razdvojio od svoje supruge Lilly Jay. Nakon što je Arianina rastava finalizirana, Us Weekly je potvrdio kako se novi par uselio u zajednički stan u New Yorku, a nedavno su viđeni i na božićnoj večeri.

Gigi Hadid i Bradley Cooper

celebrity parovi | Autor: Instagram @gigihadid/Profimedia Instagram @gigihadid/Profimedia Foto: Instagram @gigihadid/Profimedia, Gigi Hadid i Bradley Cooper

Nakon kratke veze s Leonardom DiCaprijom, Gigi Hadid prvi put je povezana s Bradleyjem Cooperom u listopadu, nakon što su snimljeni zajedno u New Yorku.

Shakira i Jimmy Butler

celebrity parovi | Autor: Profimedia Profimedia Foto: Profimedia, Shakira i Jimmy Butler

Shakira i igrač košarkaškog kluba Miami Heat prvi put su povezani na ljeto, a do rujna je potvrđeno kako se veza dvoje zvijezda i dalje polako razvija. Pjevačica očito voli sportaše... Podsjetimo, Shakira je u 2022. prekinula dugogodišnju vezu sa slavnim nogometašem Gerardom Piquéom, s kojim ima i dvojicu sinova.

Selena Gomez i Benny Blanco

celebrity parovi | Autor: Instagram @selenagomez Instagram @selenagomez Foto: Instagram @selenagomez, Selena Gomez i Benny Blanco

Selena Gomez iznenadila je obožavatelje ovog mjeseca kad je otkrila da je u vezi s glazbenim producentom Bennyjem Blancom već šest mjeseci, a izvor je za Us Weekly otkrio kako je pjevačica "iznimno sretna i želi svoju ljubav podijeliti sa svima".

Taylor Swift Možda vas zanima Bila bi osoba godine i bez Timeove titule osobe godine – evo zašto je Taylor Swift najveća ikona današnjice Rubrika Stars Stars
 
Photo: Dylan Travis/ABACA/PIXSELL
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • manfred

    taylor swift ovo je njezina godina