Moda

Haljina Selene Gomez izvrsna je za zimu, a sličnu ima Mango po cijeni od 50 eura

  • Za sve koji zimi ne žele nositi hlače i debele džempere, Selena Gomez nudi savršenu alternativu 
  • Riječ je o širokoj i toploj haljini, koja je vrlo praktična, ali ujedno i elegantna
  • Jednostavno je odjeneš i gotovo - bez puno truda oko stiliziranja!

Naravno, postoji jedna stvar koju zimi sigurno ne želiš: smrzavati se! Ali, to ne znači da haljine neće ponovno ugledati svjetlo dana do sljedeće sezone. Uostalom, nam se ponekad dogodi da jednostavno nemamo vremena ili želje uložiti puno vremena i energije u odabir odjeće – a što je praktičnije od haljine? Navučeš je i gotova si za tren, bez puno truda oko stiliziranja! Da je to moguće i tijekom hladnih zimskih dana, dokazala nam je Selena Gomez tijekom putovanja u New York.

Stil odijevanja Selene Gomez idealan je za zimu

Selena Gomez viđena je ruku pod ruku s Taylor Swift i Brittany Mahomes nakon večere u New Yorku.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Just Jared (@justjared)

Na niskim temperaturama  je 31-godišnjakinja bila odjevena u dugu vunenu haljinu nude boje s rol kragnom i ovesized rukavima. Bež remen u struku daje oversized kroju dodatnu formu – a udobnost je zajamčena. Kosa joj je bila skupljena u punđu dok je nosila zlatne naušnice, crnu Saint Laurent torbicu i par crnih slingback cipela.

Možda vas zanima Satenska slip haljina na Hailey Bieber iz blagdanske Calvin Klein kolekcije možda je najljepša koju smo vidjeli Rubrika Moda Moda

Haljinu à la Selena Gomez sada možeš kupiti u Mangu

Ako se želiš moderno pripremiti za zimu, pronašli smo sličnu haljinu à la Selena Gomez u Mangu (cijena 49,99 eura).

 | Autor: Mango outlet Mango outlet

Sjajna stvar kod ove široke haljine je što ispod nje možeš savršeno sakriti još koji sloj odjeće. Bilo da se radi o termo tajicama ili debeloj majici dugih rukava, sigurno se ne moraš smrzavati, a haljina izvana izgleda elegantno. To znači da ti ubuduće čak ni temperature ispod nula stupnjeva više neće smetati. 

 | Autor: Mango outlet Mango outlet foto: https://shop.mango.com/hr

baršun Možda vas zanima Baršun nosimo i ove sezone - izdvajamo 12 odjevnih predmeta i modnih dodataka iz novih high street kolekcija Rubrika Moda Moda
Photo: Mango outlet

Komentari 0