Moda
Prada mokasinke

Od Chanel do Prada modela, ovo su najljepše dizajnerske mokasinke

  • Stylish i udobne, mokasinke su uvijek pametna i isplativa investicija, posebno ako razmišljamo o kupnji dizajnerskog modela
  • Iako se njihova popularnost mijenja iz sezone u sezonu pa su tako trenutno možda najpopularnije Prada kožne mokasinke, njihov bezvremenski dizajn čini ih nosivima uvijek 
  • Savršena su obuća za nadolazeće proljeće i jedva čekamo izabrati i nositi novi par!

Iako se balerinke spremaju biti najpoželjnija ravna obuća ovog proljeća, nikako ne smijemo zaboraviti na udobne i chic mokasinke, koje često mogu biti praktičniji i više stylish izbor, posebno kad je riječ o dizajnerskim modelima.

dizajnerske mokasinke | Autor: Instagram @_priscav Instagram @_priscav dizajnerske mokasinke

Klasični dizajn mokasinki poznatih high end brendova čini ih odličnom investicijom i obućom koja će uvijek podići i najobičniji styling. Gucci Jordaan i Brixton mokasinke i Chanelov prošiveni model mokasinki samo su neki od bezvremenskih modela koji su uvijek traženi među ljubiteljicama mode.

ukrasne kopče za cipele Možda vas zanima Ove ukrasne kopče i najobičniji će par cipela učiniti drukčijim i podići na novu razinu Rubrika Moda Moda

Praktične i elegantne, dizajnerske mokasinke idealan su izbor za svakodnevne poslovne, ali i ležerne kombinacije. Trenutno su među najpopularnijim modelima među modnim influencericama Prada kožne mokasinke s logom, koje dolaze i u trendi varijanti s glomaznim đonom.

dizajnerske mokasinke | Autor: Instagram @symphonyofsilk Instagram @symphonyofsilk dizajnerske mokasinke

Kvalitetna koža, bezvremenski dizajn, neupadljivi logo ili monogram brenda i metalni ukrasni detalji prepoznatljive su prednosti dizajnerskih mokasinki.

U nastavku donosimo najljepše dizajnerske verzije klasičnih mokasinki poznatih brendova!

Gucci Jordaan mokasinke

dizajnerske mokasinke | Autor: Instagram @symphonyofsilk Instagram @symphonyofsilk dizajnerske mokasinke

Klasičan oblik, sjajna koža i elegantna metalna kopča i dalje čine Gucci Jordaan model mokasinki jednim od najpoželjnijih dizajnerskih modela. 

dizajnerske mokasinke | Autor: Gucci Gucci Jordaan kožne mokasinke, (734,29 eur)

Prada mokasinke s logom

dizajnerske mokasinke | Autor: Instagram @divrav Instagram @divrav dizajnerske mokasinke

Prada mokasinke s logom obilježile su modnu scenu prošle godine, a njihova popularnost i dalje je na vrhuncu. Deblji đon, pločica s logom i sjajna koža dobitna su i obožavana kombinacija na ovim trendi mokasinkama. 

dizajnerske mokasinke | Autor: Prada Prada kožne mokasinke, (920,00 eur)

Tod's Kate mokasinke

Modeli Tod's cipela većinom su elegantnog, minimalističkog dizajna, no model Kate krasi predivna zlatna kopča, koja im daje posebnu dozu sofisticiranosti i upečatljivosti.

dizajnerske mokasinke | Autor: net-a-porter net-a-porter Tod's, Kate mokasinke, (570,00 eur)

Chanel prošivene kožne mokasinke

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Karla 🦋 (@bonbonkarla)

Kultni modeli Chanelove prošivene torbe na preklop inspirirali su model prošivenih mokasinki s jednakim detaljem te prepoznatljivim amblemom u obliku dva slova C, što ih čini doista posebnima. 

dizajnerske mokasinke | Autor: vestiairecollective.com vestiairecollective.com Chanel, kožne mokasinke, (2.033,18 eur)

Church's Pembrey mokasinke

Elegantan, jednostavan dizajn Pembrey mokasinki čini ih dobrim izborom dizajnerskih mokasinki koje će uvijek imati bezvremenski chic izgled.

dizajnerske mokasinke | Autor: Church's Church's Pembrey W5 Fumè mokasinke, (850,00 eur)

Louis Vuitton Academy mokasinke

dizajnerske mokasinke | Autor: Instagram @melissa_poli Instagram @melissa_poli dizajnerske mokasinke

Za razliku od Church's Pembrey modela, Louis Vuitton Academy mokasinke, nešto su upečatljivije te na sebi imaju otisnut prepoznatljiv monogram brenda te malu LV Dauphine zlatnu kopču. Kombinacija crne i smeđe boje, zlatni metal na kopči te povišeni đon čini ih poželjnom dizajnerskom obućom za nadolazeće proljeće.

dizajnerske mokasinke | Autor: Louis Vuitton Louis Vuitton Academy mokasinke, (980,00 eur)

cipele na platformu Možda vas zanima I ovog ćemo proljeća nositi platforme: 20 trendy modela za svaku priliku Rubrika Moda Moda
Photo: Instagram @karina_ayg

Komentari 0