Moda
ukrasne kopče za cipele

Ove ukrasne kopče i najobičniji će par cipela učiniti drukčijim i podići na novu razinu

  • TikTok je uvijek dobar izvor inspirativnih modnih i beauty trikova, a sad smo naišle na posebno jedan posebno elegantan i vrlo jednostavan
  • Radi se o dodavanju ukrasne kopče na cipele za koje želimo da dobiju elegantniji i sofisticiraniji izgled
  • Kopče su dostupne na Amazonu po vrlo pristupačnoj cijeni i stoga jedva čekamo isprobati ovaj lagani modni trik!

Na TikToku svakodnevno otkrivamo razne modne i beauty trikove koji nam olakšavaju stiliziranje i slaganje outfita. TikTok kreatorica @stazzylicious, koju na TikToku prati više od 618 tisuća ljudi, sa svojim je pratiteljima podijelila genijalan trik s kojim i najobičnije cipele u trenu postaju poput dizajnerskih.

 

@stazzylicious Im shook at how good it looks #amazon #amazonfinds #highheels #heelshack ♬ original sound - Anastazia

 

U videu koji ima gotovo 120 tisuća pregleda, Anastazia je otkrila kako svoje jednostavne crne štikle podiže na elegantniju i sofisticiraniju razinu. Tajna se krije u dodavanju svjetlucavih ukrasnih kopči na prednji dio cipele, koje cipelama sasvim mijenjaju izgled. Od najobičnijih crnih štikli, cipele su zasjale novim sjajem!

ukrasne kopče za cipele | Autor: Amazon Amazon ukrasne kopče za cipele, (15,15 eur)

Ukrasne kopče koje Anastazia koristi mogu se pronaći na Amazonu, a dostupne su po cijeni od samo 15,15 eura. Dolaze u paketu od dva para, tako da cipelama možemo dodati dva različita svjetlucava ukrasa, ovisno o našem raspoloženju, ali i stylingu koji nosimo.

ukrasne kopče za cipele | Autor: Amazon Amazon ukrasne kopče za cipele

Par svjetlucavih srebrnih kopči neodoljivo podsjeća na ukras koji krasi primjerice obožavane modele Manolo Blahnik Hangisi cipela, dok na drugom paru blistaju svjetlucavi kamenčići u crnoj, sivoj i bež boji.

Uz ove ukrasne kopče za cipele, naše cipele zapravo možemo nositi na čak tri načina i najbolje ih prilagoditi našem stilu i outfitu!

Možda vas zanima Puna ruka pudera i razmazivanje dlanovima: "savršena tehnika za prekrivanje" podijelila je internet Rubrika Beauty Beauty
 
Photo: Amazon

Komentari 0