Moda

Nove proljetne cipele? Evo kako ćeš ih instantno učiniti udobnijima

Nema goreg od toga kad kupiš nove, prekrasne cipele - i onda dobiješ žuljeve drugi dan! Postoji bezbroj toga što možeš probati da bi raširila cipele, ali ovaj trik, navodno, baš uvijek pali!

Svaka čast ženama koje nose štikle baš svaki dan, moramo priznati da im se divimo. Koliko god se na njih možeš naviknuti, svejedno je puno lakše jednostavno navući balerinke ili tenisice i ne zamarati se. Ipak, čak i najobičnije balerinke mogu zadati krvave žuljeve. Kako stati tome na kraj? Za početak, idealno bi bilo birati cipele od prave kože, jer se one mogu raširiti i prilagoditi, ali kad u Zari vidimo neku "plastiku" za 200 kn... Realno, kupujemo.

Možda vas zanima Zara najavljuje ludo proljeće svojim novim cipelama Rubrika Moda Moda

Upravo zato, pronalaziš li se u opisu gore, trebaš ove instant trikove kako razgaziti cipele da izbjegneš žuljeve:

1. Obuci debele čarape i uvuci nogu u cipelu (možda će trebati i malo na silu!).

2. Zatim stavi sušilo za kosu na najmanju vrućinu i usmjeri ga na cipele u kojima ćeš pritom migoljiti prstima i micati stopalo u svim smjerovima kako bi se cipela proširila. Ipak, pazi da baš ne zalijepiš sušilo na cipelu jer bi mogla oštetiti i sušilo i cipelu.

3. Nagazi čvrsto na petu, na prste i tako "suši" cipele - točno u toj točki. Onda ih skini i savini u različitim smjerovima, također sušeći ih. 

Možda vas zanima Nećeš vjerovati kako dobru kolekciju za Valentinovo ima Aldo Rubrika Moda Moda

Nakon ovoga, trebala bi imati omekšanu cipelu i time i stopala bez žuljeva! Ipak, ovaj trik neće raditi na baš svim materijalima cipela... Ali ne košta probati. 

Photo: Instagram

Komentari 0