Moda

Nećeš vjerovati kako dobru kolekciju za Valentinovo ima Aldo

Pogađaš? Glavni motiv je srce. I to ne bilo kakvo srce. Ova predivna specijalna kolekcija modnog branda Aldo donosi najslađu kolekciju cipela i modnih dodataka.

Ako si se ikad pitala što pokloniti samoj sebi za Dan zaljubljenih, odgovor je ponudila modna kuća Aldo. U prekrasnoj valentinovskoj kolekciji inspiriranoj ljubavlju svaka će prava trendseterica pronaći nešto za sebe. Boje su klasične: crna, bijela i crvena, a uzorak je upečatljivo srce. Ono se nalazi na peti jako visokih salonki ili dolazi u obliku sitnih crteža na bijeloj podlozi.  | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Sandale 480 kn, salonke 600 kn

Možda vas zanima Pronašli smo high-street verziju ove Valentino torbice! Rubrika Moda Moda

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Sandale 480, salonke 600 kn

Nisu samo cipelice ukrašene omiljenim ljubavnim motivom. Fantastično neodoljivo izgledaju sunčane naočale čiji su okviri u srcolikom obliku. Za prve sunčane dane u veljači kao stvoreno.

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Sunčane naočale 99 kn

Kreativci iz kanadskog brenda Aldo također su mislili na cure koje nisu fanovi visokih peta. Zato su idealne bijele tenisice sa sitnim likovima srca i ostalim dražesnim crtežima. Kako kombinirati ove cipele kada Valentinovo prođe? Jednostavno! Uz sve odjevne komade koje bismo i inače nosile!

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Torbica 300 kn, tenisice 390 kn

Photo: None

Komentari 0