Moda

Nove adidas tenisice novi su it komad, a trendy uzorak inspiriran je koncertom u Woodstocku

  • Adidas je u suradnji s prodavaonicom Nice Kiks dizajnirao novi model slavnih UltraBOOST tenisica
  • Dizajn novog modela inspiriran je legendarnim koncertom u Woodstocku, održanim 16.-18. kolovoza prije točno 50 godina, a cijena ovog para kretat će se oko 1100 kuna
  • Tenisice stoga odlikuje šareni, hipijevski tie-dye uzorak koji je i inače veliki hit ovog ljeta

Adidasov poznati model tenisica UltarBOOST koji je javnosti prvi puta predstavljen 2015. godine dobiva novo lice! U suradnji s brendom Nice Kiks kreirali su model u tie-dye uzorku kojim odaju počast pedesetoj godišnjici održavanja slavnog Woodstocka. Šarene tenisice u prepoznatljivom uzorku šezdesetih odmah su osvojile društvene mreže, a ljubiteljice mode pomno iščekuju 17. kolovoz, dan kada će službeno biti dostupne na tržištu. Cijena ovoga para iznosit će oko 1100 kuna.

 | Autor: Adidas Adidas

Možda vas zanima Video: Ako ovako namirnice složiš u hladnjak, hrana ti se više neće kvariti! Rubrika Life&style Life&style

Woodstock je postao simbol hipi pokreta i putovanja ka miru, ljubavi i glazbi. To nije bio samo glazbeni festival koji je definirao generaciju, već i stil života koji se slijedio. Nažalost, najavljenu proslavu 50. obljetnice festivala organizatori su otkazali zbog tehničkih poteškoća. Festival se trebao održati od 16. do 18. kolovoza.

 | Autor: Adidas Adidas Model tenisica iz 2016. i model tenisica iz 2019.

Ovo je drugi put da Adidas surađuje s lancem prodavaonice obuće Nice Kiksom. Njihova prva suradnja desila se 2016. godine povodom otvaranja nove prodavaonice Nice Kiksa u San Franciscu. Tom prilikom je dizajniran poseban model NMD Runner PK koji je također bio inspiriran tie-dye uzorkom. Nažalost, za sve one koje ste ga poželjele u svom ormaru, riječ je o limitiranoj kolekciji koja više nije dostupna na tržištu.

Možda vas zanima Riješi kviz i otkrit ćemo ti kakva si na plaži! Možda se iznenadiš! Rubrika Life&style Life&style
Photo: Adidas

Komentari 0