Moda

Adidas nas je stvarno iznenadio novim dizajnom. Tenisice u špic?

  • Adidas Hypersleek su kožne tenisice na visokom potplatu koje se ističu neobičnim završetkom u špic
  • Cijena im se kreće oko 800 kuna, dolaze  u nekoliko varijanti, a za nadolazeću sezonu predvićaju da će hit postati one nježno ružičaste boje
  • Uz njih dolazi i par čarapa kojim se one, prema dizajnerima, iz tenisica pretvaraju u elegantne sportske cipele

Postoje li tenisice koje su ujedno i cipele? Da, ako pitate adidas. Naime, njemačka marka obuće na tržištu je predstavila tenisice za koje vjeruje da su pravo utjelovljenje sportske elegancije. Adidas Hypersleek je nastao po uzoru na modele tenisica za tenis iz 1970-ih. No ovoga puta dizajneri su im odlučili dati suvremeni štih i stvoriti pravi primjerak sportske retro mode. Ono po čemu se izdvajaju u moru drugih tenisica jest neobičan zašiljeni vrh potplata koji stvara dojam da tenisice idu u špic.Ove kožne tenisice ispunjene su pjenom kako bi kretanje u njima bilo što udobnije. Cijena im se kreće oko 800 kuna.

Možda vas zanima Stigla je nova Maybelline maskara, u novoj recenziji radimo dvostruki test! Naši dojmovi... Rubrika Beauty Beauty

 | Autor: Adidas Adidas

Perjanica ulične mode

Osim u klasičnoj bijeloj i crnoj varijanti dolaze i u eklektičnom print izdanju u ljubičastoj i sivoj boji. Dva primjerka Hypersleek tenisica nastala su u suradnji s dizajnericom Olivijom LeBlanc koja je u svom radu poznata po tome da sportsku baštinu spaja s avangardnom konstrukcijom i detaljima. Na njima je uz adidasov logo ispisano i njezino ime u obliku žiga te etikete.

 | Autor: Adidas Adidas

Ova dva para dio su kolekcije sastavljene od 15 komada koje je mlada dizajnerica predstavila ove zime. Kolekciju su inspirirali radna snaga, iskoristivost i teški strojevi, kaže. Vlastitu viziju je povezala adidas sportskim i vintage elemente te tako kreirala originalni izgled tzv. Olivia Oblanc tenisica. U cijelom procesu pomagala joj je prijateljica Kendall Jenner, koja je ujedno bila i zaštitno lice njezine kolekcije.

Možda vas zanima Žene sve više ovako uklanjaju dlačice s nausnice i brade! Rubrika Life&style Life&style

I tenisice i cipele u jednom

 | Autor: Adidas Adidas

 | Autor: Adidas Adidas

Za nadolazeću jesensku sezonu adidas je pripremio novu verziju u ružičastoj boji s naglašenom crnom linijom. U opisu proizvoda stoji kako je riječ o modelu za one najodvažnije. Ako obučeš visoke čarape one se iz sportskih tenisica jednostavnim potezom pretvaraju u kožne cipele. Zbog toga je uz kupnju svakog para priložen i par čarapa kako bi se upotpunio modni look. Zvuči uistinu zanimljivo, a bi li ih se ti odlučila nositi?

Photo: Pinterest

Komentari 0