Moda

Stiže nam nova kolekcija adidasica, neobičnija nego ikad! Što misliš o njima?

Za samo nekoliko dana, 19. siječnja, na police stižu adidas tenisice izrađene u suradnji s mladom dizajnericom Oliviom Oblanc. Modeli koji stižu pravo su osvježenje. Što ti misliš?

Adidas tenisice pravi su predmet žudnje i radujemo se svakom novom modelu, a ovaj koji na tržište dolazi za nekoliko dana potpisuje Olivia Oblanc. Mlada je dizajnerica iz New Yorka te vlasnica brenda Oblanc, posebna je i po tome što je ona posljednja u nizu mladih nada kojima je adidas dao priliku da s njima izrade kapsule utenisica. Za mladu Oliviu ova suradnja je ostvarenje sna. Njena kolekcija za adidas, koja će svjetlo dana ugledati 19. siječnja, sastoji se od 15 komada koje će, kako tvrde modni znalci, rušiti modne dogme. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ØBLANC™ (@oliviaoblanc) on

Cijela kolekcija tenisica i modnih dodataka bit će uniseks. ''Brend Oblanc temelji se na uniseks odjeći i modnim dodacima pa sam htjela da i tenisice ostanu s potpisom takvih krojeva po kojima je moj brend poznat i adidasu je to bilo dobro. Da, tenisice imaju neke ženske aspekte, ali kolekcija je većinom uniseks.'' - rekla je dizajnerica u velikom intervjuu za Hypebeau.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by adidas Originals (@adidasoriginals) on

Kolekciju je, prema riječima dizajnerice, isprirala radna snaga, korisnost, teška oprema. To je pomiješala s vodootpornim materijalima i dodala adidas sportske i vintage elemente te tako kreirala originalni i kohezivni Olivia Oblanc i adidas izgled tenisica. U cijelom procesu pomagala joj je Kendall Jenner, svjetski poznat supermodel i zaštitno lice njene kolekcije. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kendall (@kendalljenner) on

Adidas je fotografije novih tenisica ovih dana podijelio na svom Instagramu i nisu svi fanovi bili sretni. Dok su jedni ove komade dočekali s radošću, drugi nisu štedjeli teške riječi. Istina, ove tenisice priličan su odmak od tradicije, ali i spoj s urbanim, modernim i životnim. Kolekcija odiše New Yorkom, rodnim mjestom dizajnerice čiji se pečat jasno vidi na svakom modelu. Što ti misliš o tenisicama?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by adidas Originals (@adidasoriginals) on

S obzirom na interes javnosti, nema dvojbe da će kolekcija biti pravi hit. Jedva čekamo da vidimo kako će je u svoje ormare uklopiti blogerice i celebovi, a i mi se radujemo budućoj kupovini. I još samo nešto za kraj! Pljesak za adidas! Inicijativa s mladim dizajnerima je za svaku pohvalu. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by adidas Originals (@adidasoriginals) on

Photo: PR/WhatsApp
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar Marija753

    Marija753

    Inače moja najdraža marka definitivno adidas,ali ovo je koma. Ružne,totalno,mislim da si ih,ne bih kupila ni da koštaju 100 kuna.