Moda

Nova Reserved 'The Office Edit' kolekcija donosi savršen komplet za povratak na posao

Dok se polako i pomalo nevoljko pripremamo za vraćanje u ured, savršena odjevna kombinacija nam može olakšati, ali i uljepšati ovaj trenutak. Nova kolekcija iz Reserveda "The Office Edit" nudi elegantne, ali i praktične odjevne komade koji izgledaju divno, a k tome su i udobni - za one koji žele malo nadograditi postojeću garderobu. Ova kolekcija uključuje razne svestrane komade, a nama su za oko zapele jedne hlače i prsluk za odijelo, uz koje možemo izgledati sređeno, osjećati se odlično i ugodno tijekom radnog dana.

 | Autor: Reserved Reserved Foto: Reserved

Možda vas zanima Od glave do pete roza kombinacija sa špice: zgodna brineta nije se odrekla barbiecore trenda Rubrika Moda Moda

Hlače širokih nogavica s prugicama

Hlače širokih nogavica s prugicama, postale su nezaobilazan dio svačije garderobe. Dostupne u veličinama od XS do XL, ove su hlače dizajnirane u sofisticiranoj sivoj boji s tankim bijelim prugama, savršene za uredski look. Po cijeni od 29,99 eura one nude izvrsnu vrijednost za novac.

 | Autor: Reserved Reserved Foto: Reserved

Ove hlače imaju rastezljiv umetak na leđima, koji osigurava udobno pristajanje tijekom dana. Kopčanje patentnim zatvaračem i gumbom, zajedno s dva bočna džepa, dodaju funkcionalnost bez kompromisa u stilu. Izrađene od 94 % poliesterskih vlakana i 6 % viskoze, ove se hlače lako održavaju. Mogu se prati na maksimalnoj temperaturi od 30 °C, međutim, ne smiju se izbjeljivati, sušiti u sušilici ili koristiti para prilikom glačanja.

 | Autor: Reserved Reserved Foto: Reserved

Možda vas zanima Uskoro dolazi vrijeme sakoa: ova 4 modela najesen će biti 'in', a ova 4 'out' Rubrika Moda Moda

Oversized prsluk od odijela kao savršena nadopuna hlačama

Prsluk iz kolekcije "The Office Edit" omogućuje nam kreiranje šik, slojevitog looka. Dostupan je u veličinama od XS do L, a cijena mu je 35,99 eura. Ovaj je prsluk također siv s tankim bijelim prugama, što stvara savršen komplet u kombinaciji s hlačama.

 | Autor: Reserved Reserved Foto: Reserved

Prsluk ima široke izdužene revere i V-izrez, kopča se gumbima i ima tri džepa na prednjoj strani, spajajući stil i praktičnost. Izrađen od 100 % poliesterskih vlakana, prsluk zahtijeva profesionalno kemijsko čišćenje uz pažljivu proceduru. Ne smije se prati u perilici rublja, izbjeljivati, sušiti u sušilici ili glačati - samo tako ćeš osigurati da tvoj prsluk zadrži lijep izgled.

 | Autor: Reserved Reserved Foto: Reserved

Što boja odjeće otkriva o tebi Možda vas zanima Obožavaš roza boju? Uvijek nosiš crno? Evo što boja odjeće otkriva o tebi Rubrika Moda Moda

Reservedova kolekcija "The Office Edit" savršena je za one koji žele osvježiti svoju garderobu elegantnim, udobnim i praktičnim komadima. Ove ženske hlače i prsluk zajedno čine elegantan, skladan look koji je profesionalan i moderan.

 | Autor: Reserved Reserved Foto: Reserved

Možda vas zanima Boho estetika vraća se na velika vrata: trgovine su pune boho komada, a mi smo izdvojili 10 najboljih Rubrika Moda Moda
Photo: Reserved

Komentari 0