Moda

Od glave do pete roza kombinacija sa špice: zgodna brineta nije se odrekla barbiecore trenda

  • Zagrebačka špica svake subote vrvi zanimljivim i kreativnim odjevnim kombinacijama prolaznica (i pokojeg prolaznika)
  • Uvijek se oduševimo kombinacijama raznih komada i boja, ali monokromatski outfiti, koje ne viđamo tako često, nas posebno obraduju 
  • U takvom, monokromatskom outfitu, protekle je subote prošetala i jedna prolaznica koja je, sigurni smo, mamila brojne poglede 
  • Pročitaj također: Mlada nas je dama prelijepim stylingom podsjetila da je i za najvećih vrućina moguće biti chic

Iako je film Barbie izašao prije više od godinu dana, pa je, samim time, i barbiecore trend pomalo pao u zaborav, jedna zgodna dama koja je protekle subote prošetala zagrebačkom špicom, pokazala nam je kako je odijevanje u ružičasto od glave do pete ipak još uvijek aktualno. Iako u modnoj kombinaciji ove prolaznice dominiraju jarke, zaigrane boje, ona nije niti malo prenapadna jer se sastoji od jednog, jednostavnog, odjevnog komada - haljine i tek pokojeg modnog dodatka. 

 | Autor: Pixsell/Mia Slafhauzer Pixsell/Mia Slafhauzer Foto: Pixsell/Mia Slafhauzer

Naime, prolaznica se, za ovu odjevnu kombinaciju, odlučila na midi satiniranu haljinu koja je djelomično pripijena uz tijelo, ali pri dnu, možemo primijetiti, lijepo leprša. Linija dekoltea također nije stroga već je nabrana što haljini daje dozu opuštenosti te, u gornjem dijelu tijela, stvara posebnu dinamiku. Moramo spomenuti i kako ova vibrantna ružičasta baš lijepo naglašava preplanuli ten prolaznice. Haljinu nalik ovoj, ali u malo dužoj verziji, pronašli smo u Zari i to po prilično pristupačnoj cijeni. 

Uz ovu jednostavnu haljinu, prolaznica je odlučila kombinirati niske sandale s tankim, šljokičastim remenčićima u ljubičastoj boji te Patrizia Pepe torbicu koja je u potpunosti prekrivena ljubičastim kristalima, a kao dršku ima debeli, zlatni lanac. Od nakita možemo primijetiti samo viseće Gucci naušnice te predimenzionirane Carolina Herrera četvrtaste sunčane naočale u smeđoj boji. 

Photo: Pixsell/Mia Slafhauzer

Komentari 0