Moda

Ova Mango haljina izgleda kao da je sišla s Rat&Boa stranice, svatko bi se zabunio!

  • Postoji već 9 godina, ali izgleda da je ove (barem kod nas) zavladala opća pomama za haljinama Rat & Boa
  • I apsolutno opravdano, odlične su, originalne i ne tako skupe. Ipak, nije loše ni pronaći nešto jeftinije
  • Haljinu sa životinjskim printom, lepršavu i punu volana, baš u stilu britanskog brenda, pronašli smo u Mangu

Već smo više puta pisali o londonskom brandu Rat & Boa jer njihove, prvenstveno haljine, ali i druge komade sve je lakše vidjeti na Instagram profilima naših djevojaka. Hrvatice su doslovno otkrile kako dobre komade nudi po sasvim OK cijenama - nisu to high street cijene, ali nisu niti haute couture pa tako haljine koštaju, na primjer, 200, 300 eura i samo se poneki model penje na petstotinjak.

Možda vas zanima I Maja Šuput je podlegla... Ni ona nije ostala imuna na haljine engleskog brenda kojeg Hrvatice obožavaju Rubrika Moda Moda

Modni brend neobična imena, 2015. godine, osnovale su prijateljice Valentine Muntoni i Stephanie Bennett, a za njegov gotovo kultni status zaslužne su upravo haljine poznate po kombinaciji jedinstvenih silueta i odvažnih printova. Dapače, uzorci nisu neki industrijski print - dizajnirani su i obojeni u njihovom studiju u Londonu te svi odreda ekskluzivni i jedinstveni za Rat & Boa.

Dakle, isti stil i uzorak nećemo naći nigdje drugdje, no onaj na haljini iz Manga neodoljivo nas je asocirao na nešto što bi mogao proizvesti Rat & Boa, ne misliš li?

 | Autor: Mango Mango Foto: Mango; Haljina s volanima i životinjskim printom (99,99 eura)

Ima tu i malo zmijskog uzorka, i malo tigrovih pruga, i malo apstraktnih mrlja, materijal je lepršav s volanima koji na različitim mjestima idu u različitim smjerovima, kroj asimetričan... Zapravo, ova nas je haljina najviše podsjetila na Rat & Boa komplet koji su ovog ljeta nosile Nika Turković i Dora Martinović. Mi bismo ju odmah kupili pod Rat & Bou. Što nije, ali ovu ćemo Mangovu haljinu proglasiti za next best thing. I platiti je 99,99 eura. Nije iz Mangove najjeftinije ponude, ali mislimo da se isplati...

 | Autor: Mango Mango Foto: Mango; Haljina s volanima i životinjskim printom (99,99 eura)

Photo: Mango

Komentari 0