Moda

Nosi joj se žuta boja - prolaznica je iskombinirala više komada žutih detalja

  • Kad pomisliš na žutu, misliš na sreću, energiju i mladost jer to je boja svih smajlića i sunca?
  • Ova definitivno vedra boja osigurava i da budeš zamijećena - pogledaj kako je "žuti" outfit složila dama iz Zadra
  • Za ovakvu kombinaciju neće se odlučiti svatko, ali ne možemo reći kako nije vrijedna pažnje.  

Složiti dobru odjevnu kombinaciju s kojom ćeš se istaknuti na gradskim ulicama u subotu, kad sve vrvi uređenim ženama možda nije lako. Ipak, svakodnevno nas intrigiraju prolaznice svojim maštovitim modnim odabirom. Ovaj put uočili smo kombinaciju prolaznice koja se odlučila za prevladavajuće žuti outfit. To je boja koja plijeni pažnju. Svi kanarinci, banane i narcise svijeta vrište jedno - žuto. 

Možda vas zanima Zadranke obožavaju ovu kožnu minicu i ovakve kožne hlačice, masovno ih nose Rubrika Moda Moda

Žuta odjeća predstavlja radost, sreću, pozitivnost i čast. Boja je to koju treba pametno koristiti kada je riječ o modi i odjeći. Nošenje žute također može učiniti da izgledaš mlađe i zdravije. Ako imaš nešto žute u svojoj garderobi, onda to ima puno veze s tvojim smislom za modu. Nošenjem ove boje možeš privući tonu pažnje, žuta pomaže da se izdvojiš iz mase. Izvrsna je kao akcentna boja, možeš je dodati malo da začiniš stvar. Pogledaj kako je prolaznica dobro iskombinirala outfit u kojem dominira žuta boja.

 | Autor: Pixsell Pixsell

Prolaznica koja očito obožava žutu boju odlučila se za žutu kožnu motorističku jaknu ispod koje se nazire bijela košulja. Kombinirala ju je s kariranom minicom na kojoj također ima detalja žute boje. Casual izdanje upotpunila je s žutim niskim kaubojkama od brušene kože, a preko tijela prebacila je torbu, kombinaciju kože i brušene kože - pogađaš, u još dvjema nijansama žute. Cijeli outfit zaokružila je decentnim naušnicama i sunčanim naočalama. 

3 prolaznice spojile su visoke crvene čizme i traperice. Čija je kombinacija najbolja?

 | Autor: Pr/prettycactus Pr/prettycactus

Primjeri: Orsay (250,90 kn), Zara (199,90 kn), Mohito (159,90 kn)

Nadamo si dobila inspiraciju kako koristiti žutu u svom osobnom stilu. Ovaj stajling možda te motivirao da i sama nabaviš pokoji žuti komad koje će te svakako izdvajati iz mase u gradu. Slobodno se inspiriraj našim izborom u kojem smo izdvojili nekoliko predmeta iz high street dućana. 

Prolaznica je iskombinirala vruće hlačice na najlonke Možda vas zanima Vrućih hlačica nije se odrekla u jesen. Kako izgledaju na najlonke? Rubrika Moda Moda

 | Autor:

Primjeri: Reserved (139,90 kn), Zara (199,90 kn), C&A (149,90 kn)

 

Photo: Pixsell

Komentari 0