Moda

Nježne i romantične, haljine koje bi prošle i kao vjenčanice!

Princ na bijelom konju i prsten s ovim nemaju nikakve veze! Ovo su haljine za sve nas koje uživamo odjenuti nešto ženstveno i romantično

Kao da su nas kreativni odjeli popularnih high street lanaca čuli. Tko može odoljeti bijelim prozračnim haljinama u ljeto? Bilo da je riječ o laganim lanenim haljinama na kopčanje ili klasičnim wrap haljinama koje stoje baš svakome, bijela je ljetni modni imperativ. Mogu funkcionirati i ako se odlučiš za brzinsko vjenčanje (na plaži?) i samo trebaš zgrabiti neku haljinicu s vješalice u dućanu. Hm, je li ovo zaplet neke romantične komedije čija se radnja zbiva na grčkom otoku? No kako je vjerojatnost za to manja, ove haljine- vjenčanice sjajno izgledaju i dok šećeš gradom, sjediš navečer pored mora, u rano jutro biciklom juriš na posao...

 | Autor: BLOG Rock My Wedding BLOG Rock My Wedding

... ili kao gošća ideš na neko vjenčanje. Uzmimo za primjer haljine iz H&M-a. Neko vrijeme njihova je online trgovina imala poseban odio mode za vjenčanja. Tako su se i djeveruše, kume i mladenke mogle od glave do pete srediti u high street trgovini. Ove sezone popularni švedski lanac nema bridal kolekciju, ali nudi jako puno haljina koje su lijepe poput vjenčanica. Modeli od čipke još su uvijek popularni, ali bijela boja polako gubi bitku s pastelnim tonovima. Nježno ružičasta ili blijedo žuta i inače su sve češći odabir na ljetnim vjenčanjima.

Možda vas zanima Ovo su najljepše kraljevske vjenčanice u povijesti Rubrika Moda Moda

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

H&Ms lijeva na desno: 1110 kn; 340 kn; 550 kn

Možda vas zanima 15 savršenih crnih haljina za svaki event u tvom kalendaru Rubrika Moda Moda

Zara već godinama u svojoj ponudi ima prozračne haljine u stilu ljetnih vjenčanica. Ako je tvoj odabir neko vjenčanje na plaži, rupičasta izvezena prozirna haljina ispod koje se nosi bijeli kupaći kostim je možda sve što ti treba. Naravno, ne bi smjela zaboraviti staviti cvjetni vijenac na glavu. Baš poput trendseterice Lane Del Rey.

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Zara s lijeva na desno: 229 kn;  399 kn; 229 kn

On line lanci Topshop i Asos već godinama nude bridal kolekcije. Uostalom, Kate Moss za Topshop je dizajnirala koktel haljinu-vjenčanicu koja se rasprodala tolikom brzinom da nije ni stigla u trgovine. Mislimo da je onda sasvim jasno o čemu se tu radi! Također, Asos nudi širok raspon vjenčane mode, i za cure, dečke, mladenke, a odlična je vijest da skoro sve dolazi i u plus size veličini!

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Lijevo Topshop, 2215 kn; sredina i desno Asos, 510 kn

Photo: BLOG Rock My Wedding

Komentari 0