Moda
Nives Ivanišević

Nives Ivanišević izgleda fantastično u predivnoj pletenoj haljini brenda Cult Gaia

  • Pletene haljine na vezanje i s prorezima vrlo su popularni modeli ovog ljeta
  • Haljine od mekog pletiva brenda Cult Gaia već nekoliko sezona obožavaju brojne influencerice, a sad smo u jednom od njihovih modela zamijetili i Nives Ivanišević
  • Nives predivno nosi model Cameron u maslinasto zelenoj boji

Modni brend Cult Gaia vrlo je popularan među influencericama, a naša voditeljica i glumica, Nives Ivanišević, ljetne večeri provodi u jednom od njihovih najpopularnijih modela, haljini Cameron.

Uz model Serita, Cameron je jedan od najprepoznatljivijih modela brenda Cult Gaia, a dolazi u mnoštvu neutralnih nijansi. Midi haljina od mekog pletiva veže se oko vrata, ima otvorena leđa i velike proreze s obje strane, dok je trbuhu ukrašena detaljem čvora.

Nives Ivanišević se odlučila za prekrasnu maslinastu boju koja je naglasila njenu preplanulu put. Na svojem je Instagramu objavila fotografiju iz Trogira, gdje je trenutno na odmoru s obitelji. Nives je haljinu Cameron kombinirala sa sandalama u sličnoj, nešto svjetlijoj nijansi.

haljina Cult Gaia | Autor: cultgaia.com cultgaia.com Cult Gaia haljina Cameron

Model Cameron na službenoj stranici brenda trenutno je na sniženju te se haljina može naručiti po cijeni od 2.750 kuna. Uz maslinastu nijansu koju nosi Nives, na sniženju su još i narančasta nijansa marigold, predivne nijanse ambera i pijeska, topla nijansa ljubičaste te prljavobijela.

stazisweets Možda vas zanima Modna inspiracija: naša influencerica u narančastoj maksi haljini kojom dominiraju volani Rubrika Moda Moda
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli CULT GAIA (@cultgaia)

Nove nijanse ružičaste, plave, narančaste i bijele, prodaju se po punoj cijeni od 4.550 kuna.

Uz Cameron i Seritu, u ponudi brenda je još nekoliko predivnih modela pletenih haljina, poput Aziza i Mert, koje su trenutno također na sniženju!

haljina Cult Gaia | Autor: cultgaia.com cultgaia.com Cult Gaia haljina Aziza

Cult Gaia Aziza, sad 3,350 kn

haljina Cult Gaia | Autor: cultgaia.com cultgaia.com Cult Gaia haljina Mert Cult Gaia Mert, sad 3,700 kn

Možda vas zanima Bojana Gregorić Vejzović odlično nosi ELFS plisiranu haljinu Rubrika Moda Moda

 

Photo: Instagram @nivessimpson

Komentari 0