Moda
Nicole Kidman

Nicole Kidman izgleda fenomenalno u ovoj retro suknji. A i suknja zaslužuje pohvale...

  • Glumica Nicole Kidman poznata je po profinjenom stilu koji često pokazuje na crvenom tepihu 
  • Glamurozne haljine raznih slavnih kreatorskih imena njen su modni potpis
  • Međutim, sada se Kidman odlučila na nešto drugačije – retro suknje 

Nicole Kidman posljednjih je godina usavršila svoju modnu formulu za pojavljivanja na crvenom tepihu. Njezin izbor obuhvaća glamurozne crne haljine s odvažnim izrezima te besprijekoran kroj uz elegantne dodatke. 

Međutim, za svoje najnovije pojavljivanje u medijima, dok je promovirala TV seriju 'Expats', Nicole je prihvatila profinjeniju i nostalgičniju estetiku, koja podsjeća na njezin stil iz 90-ih.

Možda vas zanima C&A ima predivne komade, evo izbora za nju i njega Rubrika Native sadržaj Native sadržaj

U najnovijoj Instagram objavi, koju je podijelio njezin stilist Jason Bolden, glumica nosi niz odjevnih kombinacija koje su evocirale uspomene na moćna odijela koja je nosio njezin lik Suzanne Stone iz filma 'Žena za koju se umire' Gusa van Santa iz 1995. godine. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jason Bolden (@jasonbolden)

Na jednoj fotografiji dočarala je retro Balmain look iz kolekcije proljeće/ljeto 2024. branda, koji se sastoji od crne bolero jakne stegnute u struku, ukrašene plavim gumbima u obliku ruže, i bijele satenske minice sa živopisnim crvenim točkicama. Izgled je upotpunila s naušnicama Davida Yurmana.

 | Autor: Instagram @jasonbolden Instagram @jasonbolden Foto: Instagram @jasonbolden

Na drugoj fotografiji je hollywoodska zvijezda odabrala vuneni sako na kopčanje i minicu brenda Versace, spojenu s finim crnim kožnim cipelama The Row Mary-Jane. Uvodi li Nicole novu, damsku modnu eru za početak Nove godine? Još je rano reći, ali jedno je sigurno - izgleda fantastično.

 | Autor: Instagram @jasonbolden Instagram @jasonbolden Foto: Instagram @jasonbolden

Možda vas zanima Brend Izabel Kovačić lunilou proširio je ponudu modnih komada. I dosta smo zadovoljni... Rubrika Moda Moda
Photo: Columbia Pictures
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • manfred

    moda 80ih